”OOT SÄ KYLLÄ VAIMOMATSKUU”

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Noora: ”Niin, tajusithan kulta, että tein juuri nakkikeiton pakasteaineksista ja nakeista.”
Matti: ”Oikeesti? Tää persilja hämää kyllä paljon.”

Noora: ”Okei, no kiva?”

curiousnoora

Välillä on kiva päästä helpolla. Kävellä ruokakauppaan niin, että tietää tarvitsevansa vain kolmea raaka-ainetta, pari pakettia nakkeja, ruukkupersiljan ja pakastepussin, joka on syönyt sisuksiinsa sekä perunaa että vihanneksia.

Ja niin syntyy nakkikeitto.

Runsaasti mausteita joukkoon, ehkäpä jopa pari tuoretta extraporkkanaa jääkaapista soppaan mukaan ja sitten sitä hämäyspersiljaa, joka tekee ilmeisesti ruuasta kuin ruuasta  vaimomatskusafkaa. Lihansyöjämies, jonka suusta on useasti kuultu lausahdus ”en ole kyllä mikään soppamies”, arvosti myös kovasti sitä, että keitossa oli tupla-annos nakkeja.

image (2) image(6) image(1)

Mitä sinä kokkailet sellaisena päivänä, kun pitää saada äkkiä herkkuruokaa pöytään?

enkku2When in hurry, I don’t wanna spend my time in the kitchen. Easy to do, easy to eat. This is my Thursday-gourmet-soup.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.