LUOKKAKOKOUKSESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

nimetön

VIHDOIN! VIHDOIN!

En ikinä ehtinyt leffateatteriin asti katsomaan tätä melkoisen maineen saavuttanutta komediapläjäystä, joten kipitin eilen suoraan töistä Makuuniin. Olisi kauan odotetun leffaillan aika.

Kannessa komeilee erinomainen trio suomalaisia hauskuuttajia, joten odotukset ei voinut kuin asettaa korkealle. Jo etukäteen tosin tiesin, että suosikikseni nousee Sami Hedberg. Miehen on pakko olla huippu, kun kerta tajusi kehua niitä mun kultaisia kenkiäkin. Hedbergin ei itse asiassa tarvitse kuin kävellä lavalle tai ilmestyä tv-ruutuun ja mua naurattaa heti. Siis ei millään pahalla Sami, pelkästään hyvällä.

Mutta se leffa, millainen se oli?

image(3) image(1)

Eetu 9 v. oli fiksu ja käänsi selkänsä tv:lle, tämä leffa ei noin pikkuisen koiran silmille tarjonnut kyllä lapsille sopivaa materiaalia. Kikattelu alkoi röllyköistä ja kesti lopun blooperseihin asti, mutta voi ei! Jäin kaipaamaan jotain lisää! En tiedä mitä, mutta ehkäpä Luokkakokous 2 on vatsalihastreeninä edeltäjäänsä tehokkaampi. Lopulta ei siis jäänyt harmittamaan, että vain vuokrasin leffan enkä ostanut sitä itselleni. Idea kolmen kaveruksen villistä viikonlopusta on hauska, toteutus toimii ja näyttelijäkaarti hoiti homman kotiin – eli todellakin käyt vuokraamassa leffan viikonlopun viihteeksi!

Mutta hei, ehkä mahtavinta ikinä, että vanha koulukaveri oli päässyt tekemään leffaan pienen roolin . Upeaa nähdä kuinka jengi toteuttaa unelmiaan. Hyvä R!

Koska kuulemani mukaan miltei koko Suomi on nähnyt tämän elokuvan, uskallankin kysyä, mitä te tykkäsitte?

enkku2Yesterday was a movienight. The funniest men in Finland made a movie together a while ago, and now it was time to see what kind of class reunion the men had. Perfect entertainment for the Thursday-evening!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.