NOORA SYDÄN NEULANEN

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

neulanen

Kaksi huvipuistoa viikon sisällä- voisikin sanoa, että nyt on huvittelua kerätty yllin kyllin varastoon talvea varten.

Särkänniemi oli viime lauantaina tupaten täynnä auringosta ja huvilaitteista nauttivia vierailijoita, mutta hyvin mahduimme joukkoon seurueemme kanssa. Tiedättekin jo, että Koiramäki on Särkkä-lemppareistani se ykkönen (..sinne pääsee muuten taas viidellä eurolla 10.8.-14.8.!), mutta nyt eräs toinen uusi tuttavuus kiilasi suosikkieni kärkeen. Nimittäin Neulanen.


Terassiravintola Neulanen sijaitsee nimensä mukaisesti aivan Näsinneulan juurella, ja voi mitä kesäherkkuja ravintola tarjoaakaan. Streetfood-safkaa tarjoileva rempseä Neulanen on aivan täydellinen paikka pysähtyä herkuttelemaan huvittelun välissä- palvelu pelasi nopeasti, istumapaikkoja löytyi runsaasti ja mikä parasta, ruoka oli mielettömän hyvää!

Itse valitsin listalta pulled pork-täytteisen pitaleivän ja valinta osui kyllä nappiin. Pitaleipä oli huomattavasti freshimpi valinta kuumaan kesäpäivään kuin vaikkapa hampurilaisateria ja suunnittelimmekin jo Matin kanssa, että suuntaamme vielä ennen kuin kesä loppuu syömään terassille toistekin. Särkänniemen alueellehan pääsee pääsymaksutta, joten Neulaseen voi näppärästi piipahtaa vaikka lounaalle. Ja meillä on vielä toinenkin missio suoritettavana. Matti lupasi voittaa minulle Kätyri-pehmon Särkän peleistä, mutta vielä lauantaina ei onni ollut myötä.

Vinkkasin jo tosin, että niitä olisi saanut Näsinneulan lahjapuodistakin ostettua..

Särkässä vietetään parhaillaan Kesän jatkoja, ja puisto onkin tarjouksia pullollaan. Käykäähän huvittelemassa ja tulkaa kertomaan veikö Neulanen myös teidän kielenne mennessään!

enkku2

Yummy, yummy, yummyyy!! I had one of the best lunches ever last Saturday in a restaurant called Neulanen. Neulanen is situated in Särkänniemi, which is an amusement park here in Tampere, and you just have to go there. The sandwich with coleslaw and pulled pork was so so good, that I’m already planning a new visit to Neulanen.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.