MUUTAMA KUVA RAKKAUDESTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Pariisissa rakkaus on koko ajan läsnä. Rakkautta on siellä niin paljon ilmassa, että erään kuuluisan sillan rakenteetkaan eivät enää jaksaneet kannatella sitä kaikkea rakkautta ja niitä tuhansia rakkauslukkoja. Rakkautta näkyy taideteoksissa Seinen varrella ja siellä täällä kadunkulmissa saatat törmätä onnellisiin hääpareihin, joiden taakse halutaan hääkuviin ikuistaa rautarouva tai Seinen liplatus. Et voi välttyä pussailevilta pariskunnilta, ja jos hyvin käy, osut Eiffel-tornin huipulle juuri silloin, kun rakastavaiset menevät kihloihin. Saatat kokea todellista rakkautta jopa silloin, kun pistät suuhusi täydellisen pariisilaisen leivoksen.

Tähän kaupunkiin on kovin vaikea olla rakastumatta.

Siksi matkapäiväkirjani Pariisista päätetäänkin sydämiin ja lentosuukkoihin.

enkku2

Love is definitely in the air in Paris. It’s hard not to fall in love with the city of love.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.