3007. POSTAUS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora1

”Moi. Mä oon Noora. Tässä se nyt sitten on. Ihka ensimmäinen blogimerkintäni. Ajatus blogin kirjoittamisesta on sykkinyt mielessä jo monet kerrat, ja nyt, kesäisen sadeillan inspiroimana tartuin tuumasta toimeen. Curiouser and Curiouser on ihan tavallisen naisen blogi (harvemmin tunnen oloani Liisaksi Ihmemaassa), mutta miksei tavallisestakin elämästä voisi kirjoittaa.”

15.7.2010

Nyt, 3006 postausta myöhemmin, olen edelleen sitä mieltä, että ihan siitä tavallisestakin elämästä löytyy paljon kirjoitettavaa. Tuohon määrään mahtuu valtava määrä asukuvia, muistoja, hetkiä, naurua, surua, reseptejä, Eppu-kuvia, kommentteja ja keskusteluja. Mutta tuohon postausmäärään ei mahdu yhtä ainoaa ”voi miksi aloitinkaan blogini”-ajatusta. Tämä on se mun juttuni.

Synttäreiden kunniaksi piirsin Curiouser & Curiouser-paperinuken. Bongaileeko joku tuttuja juttuja C&C:n historiasta piirrosten joukosta? Muistaako joku vielä peräti nuo suunnittelemani perhosbikinit? Tai epäonnisen Louis Vuitton-hankinnan? Tai ehkäpä hääkenkäni? Paperinukesta olisi tullut melko monen paperiarkin kokoinen jos olisin halunnut siihen kaiken mukaan. Paljon jäi puuttumaan! Ainakin Kalevala-joutsenkoru! Ja unelmieni täyttymys, kun pääsin Lontoon Muotiviikoille Iinan kanssa, jotenkin sekin olisi pitänyt piirtää mukaan!

Tänään on synttärit. Se on miltei blogiskumpan paikka.

curiousnoora2
enkku2

Happy birthday Curiouser & Curiouser! It’s your 5th birthday! Hugs, kisses, love!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.