VILLIÄ VAELLUSTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

villi vaellus

Jos luette tänä kesänä riippumatossa vain yhden kirjan, lukekaa tämä.

Moni saattoi jo kirjan kannesta tunnistaa Reese Witherspoonin ja tutun leffajulisteen, ja myönnettävähän se on, että en ehkä itsekään olisi tarttunut tähän pokkariin Suomalaisessa Kirjakaupassa jos en olisi jo hetken aikaa suunnitellut katsovani myös siitä tehdyn elokuvan.

Ahmittuani kirjaa nopeasti puoleen väliin, olin täysin varma siitä, että tämän parempaa kirjaa en tämän kesän aikana tule lukemaan. Kuinka koskettava, vangitseva ja taidokas se olikaan! Jopa minä, tälläinen sohvaperuna, halusin yhtäkkiä lähteä rinkka selässä vaeltamaan Meksikon rajalta Kanadan rajalle ulottuvaa vaellusreittiä. Kirja on surullinen ja välillä jopa ahdistava, mutta niin koskettava kertomus hajoamispisteessä olevasta, väärälle polulle joutuneesta Cherylistä. Rinkka selässään tuo päättäväinen nainen seikkailee yksin erämaassa irtoilevien varpaankynsien ja käärmeiden maailmassa.

Jestas sentään kuinka vaikuttunut tästä olinkaan.

villi vaellus
villi vaellus

Luettuani kirjan otin riskin ja katsoin myös elokuvan. Pelkäsin sen vesittävän tuon vaikuttavan lukuelämyksen, mutta olin kovin väärässä. Leffa toi kertomuksen eloon ja Cherylin tarinan valkokankaalle.

Tämä sen on oltava. Jos luette vain yhden kirjan tänä kesänä, lukekaa tämä.

villi vaellus

enkku2

Wild By Cheryl Strayed was such an amazing book, that I just had to tell you about it. This powerful and inspiring story of a 22-year-old woman is one of the best books I have ever read. In case you don’t have time to read this summer a lot, choose this book. It’s truly amazing.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.