KIHLASORMUSDILEMMA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen edelleenkin tyytyväinen valintaani. Kihlasormukseni on aiheuttanut minulle nyt kuitenkin hitusen päänvaivaa.

Olen melko pienisorminen morsmaikku ja olinkin todella hämmästynyt, kun mieluinen sormus löytyi niin, että sitä ei tarvinnut lainkaan pienentää. Koko 15 ½ sopi nimettömään täydellisesti ja asian varmistaakseni käytin sormusta viikon ennen kaiverrukseen viemistä. Ei mitään ongelmaa. Sormus pysyi menossa komeasti mukana.

Liekö sitten syynä lämpötilojen vaihtelut vai mikä, mutta saatuani sormuksen takaisin se on alkanut tuntua aivan liian löysältä. Tai noh, ajoittain. Välillä en saa sitä pois kuin saippualla, toisinaan se hulahtaa liiankin helposti irti. Olenkin nyt pähkäillyt jo hetken, että välttääkseni ”apua, sormukseni on tippunut jonnekin”-paniikin, olisin vielä pienennyttänyt sitä. MUTTA. Entä jos siitä sitten tuleekin liian pieni ja sellaisina päivinä, kun sormia turvottaa, en saakaan sitä edes sormeeni.

On minullakin ongelmat. Mutta edessämme on sormuksen kanssa vielä niin pitkä tulevaisuus, että pitäisihän meidän tulla toimeen.


Ongelma ratkeaa kertaheitolla hitusen pienemmällä stopparisormuksella, mutta olen jo muutaman kerran saanut selitellä, että ”ei, en ole mennyt naimisiin, vaikka sormessa kaksi sormusta onkin”.

Tai sitten vaan mennään pian naimisiin, niin kihlasormuskaan ei pääse hukkumaan.. ;)

enkku2

I’m still very much in love with my engagement-ring (and my fiancee ofc ;), but I have a small dilemma. It feels like I have chosen a bit too large ring and now I’ll have to take it back.. OR. Of course we could get married sooner than planned so my weddingring would keep the diamond-ring safe..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.