KYNSIEN KEVÄÄSEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Mavala, 230 Sparkling Bronze  | 2. Sensationail, Coral Sunset  |  3. ACO, kynsinauhavoide

Olivian tuorein numero on nyt lojunut olohuoneemme pöydällä jo jokusen päivän. Lehti on kyllä luettu jo kannesta kanteen, mutta syy miksi se ei ole päätynyt muiden lehtien kaveriksi työhuoneeni nurkassa majailevaan lehtikasaan on se, että tuo kansikuva on niin tavattoman hurmaava. Kesäinen kuva keskellä olohuoneen pöytää on ollut piristävä näky viimeksi tänä aamuna, kun olohuoneen ikkunan takana satoi jälleen lunta.

Ehkäpä se oli juuri Olivian kansi, joka innosti minua laittamaan kyntenikin kevätkuntoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En edes uskalla laskea yhteen summaa, jonka sain kulutettua ravatessani kynsihoidossa kerta toisensa jälkeen. Kaiken kukkuraksi kynteni menivät geeleistä todella huonoon kuntoon ja niiden kasvattaminen olikin aivan oma prosessinsa. Saatuani puolisen vuotta sitten tuon kätevän Sensationailin ”kotiuunin”, olen siitä asti tehnyt geelilakkaukseni itse kotona. Kynnet ovat pysyneet kunnossa ja lompakkonikin on arvostanut tätä uutta villitystäni kovin.

Eilen kynsiä tehdessäni käytin pitkästä aikaa geelilakkaukseen värillistä lakkaa, sävyssä coral sunset. Värillisen lakan levittäminen on huomattavasti vaikeampaa, sillä kynnen vieressä olevaa ihoa tulisi välttää ja tällä kertaa olin lakkaa levitellessäni turhankin varovainen, sillä lakka ei levittynyt koko kynnelle täysin. Värittömällä lakalla levittäminen on helpompaa, mutta harjoitus tekee tässäkin lajissa mestarin. Tekniikka geelilakkauksen tekemiseen näillä välineillä on kuitenkin todella yksinkertainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geelilakan päälle levitin vielä Mavalan Sparkling Bronze-lakkaa, ruusukullan sävyissä kimaltelevaa glitterlakkaa, jonka ostin Gatwickin lentokentältä helmikuussa. Lakka on ihana ja sopii upeasti korallinpunaisen geelilakan päälle.

Olen vihdoin oppinut pitämään huolta myös kuivuneista ja huonokuntoisista kynsinauhoistani. ACO:n hajustamaton Cuticle Cream on tarpeeksi kosteuttavaa ja hoitavaa hellimään kuivia talvikoppurasormiani.

Puoli tuntia ja kotimanikyyrini oli valmis! Ja ei, ei tulisi enää mieleenikään ruveta siihen kynsihoitorumbaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// The perfect manicure for the upcoming spring is made with Mavala’s Sparkling Bronze-nailpolish, by Sensationail’s manicure set and by ACO’s cuticle cream. The perfect combination if you ask me!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.