SINISIÄ HETKIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

22 555333

Välillä on ihana tulla yllätetyksi. Huomaat, että esimerkiksi poikaystäväsi on osannut lukea rivien välistä oikein synttärilahjatoiveesi tai saapuessasi kotiin pitkän päivän jälkeen, kotona odottaa pöytään katettu illallinen. Pieniä arjen yllätyksiä, jotka saavat leveän hymyn huulille ja joita ei välttämättä osaa ennalta odottaa.

Tällä kertaa minua ei kuitenkaan päässyt yllättämään Matti, vaan Oriflame. Muistatteko, kun esittelin teille viime viikolla Iltani ilahduttajat-postauksessani uudet lempikynsilakkani Oriflamen Palladium-kosmetiikkasarjasta? Olin ensinnäkin jo tuolloin niin ilahtunut siitä, että Oriflame jakoi postaukseni Facebook-sivuillaan, mutta tällä viikolla kotiin saapunut kirjekuori vasta saikin riemunkiljahduksia aikaan. Täysin yllätyksenä, Oriflame lähetti minulle kotiin vielä tuon haikailemani sinisen sävyn, Blue Iridescencen. Lakka on juuri niin kaunis kuin ajattelinkin sen olevan ja tytöt, suosittelen näitä lakkoja kaikille täydestä sydämestäni. Lopputulos on niin kaunis, että edes kuvat eivät kerro koko totuutta. En ole ikinä ennen ollut näin onnellinen yllärikynsilakasta, kiitos Oriflame. ♥

Onnellinen virne naamallani istuin viikonloppuna myös elokuvateatterissa, kun kävin katsomassa Nälkäpeli-trilogian kakkososan. Mitä mieltä te leffan nähneet olitte? Oliko kirjan fiilis saatu taltioitua myös valkokankaalle? Itse olin niin positiivisen yllättynyt, että suoraan leffasta lähdettyäni, kävin ostamassa Ärrältä kolmasosan pokkarina itselleni. Olen lukenut kyllä trilogian kokonaisuudessaan jo aiemmin, mutta hatarien muistikuvien vuoksi, päätin lukaista kolmososan läpi vielä leffaa odotellessa. Torstai-ilta kuluu siis tällä suunnalla sinisissä tunnelmissa. Pitäkää ihana ilta!

// Oriflame just made my day! I received a surprisegift this week via mail, and look what I found from the package! They sent me this gorgeous nailpolish from Oriflame’s new Palladium-collection and it looks perfect on nails. The color is stunning, it’s full of glitter and shine, it’s easy to apply and it lasts long. I love it, nearly as much as I loved the new Hunger Games-movie. Have you seen it already?


Postauksessa esitelty kynsilakka blogin kautta saatu. Postaus sisältää linkkejä- bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.


Posted in kauneus and tagged , , , by NOORA.