PERHONEN, LETITETTYNÄ HIUKSIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

rosannakulju

Vietin muutama viikko sitten aivan mielettömän mielenkiintoisen iltapäivän PR-toimisto Marsaanassa Helsingissä. Kyseessä oli nimittäin ghd-iltapäivä, jossa taitava ghd-kouluttaja Nadja Jarrah-Aalto tukkataituroi toinen toistaan upeampia lettikampauksia hallitsevalle Miss Helsingille Rosanna Kuljulle.

Kuten tiedätte, rakastan erilaisia kesäisiä lettikampauksia yli kaiken ja yritinkin parhaani mukaan imeä oppeja talteen. Nadja jakoi vinkkejä myös sellaisiin kampauksiin, jotka on helppo tehdä itse itselle, mutta haluan ehdottomasti testata myös tuon ylläolevan, kruunumaisen kesälettilookin tekoa. Harmi, että minulla ei ole enää lapsuudesta tuttuja kampauspäitä tallella..

ghd
nadja jarrah-aalto
marsaana

Kuvasin talteen parinkin eri kesäkampauksen tutoriaalit, jotta osaan opastaa myös teitä näiden suloisten kampausten tekoon. Erityisesti tämä alla oleva Nadjan tekemä kampaus jäi mieleeni sen monikäyttöisyyden vuoksi. Tällä lookilla voi juhlia vaikka häitä siinä missä se sopii myös täydellisesti aurinkoisen kesäpäivän arkikampaukseksi.

rosannakulju

Hiukset kiinnitetään taakse ponnarilla. Ponnarin paikka määrittää sen, kuinka ylös nuttura tulee. Peitä ponnarilenkki hiussuortuvalla ja työnnä syömäpuikko hiusten läpi ponnarin yläpuolelta. Aloita letittäminen niin, että kiepautat aina reunimmaisen hiusosion puikon yli.

rosannakulju
rosannakulju

Jatka hiusten letittämista poimimalla aina uusi osio molemmin puolin puikon yli. Kampaus ei vaadi onnistuakseen näin pitkiä hiuksia, lyhyemmilläkin hiuksilla saat kauniin lopputuloksen aikaiseksi.

rosannakulju

Letitä letti loppuun ja kiinnitä se kumilenksulla. Vedä puikko pois hiuksista varovaisesti. Voit kiinnittää letin pään nutturan alle, jolloin lopputuloksesta tulee pyöreämpi, ikään kuin perhonen. Valmiin kampauksen voi koristella kukkasin tai sitomalla sen ympärille vaikkapa huivin aivan kuten Nadja teki Rosannalle.

rosannakulju

Nyt perhosia väkertämään tytöt!

enkku2

Hi girls! I know many of you must have different kinds of summer-parties to go to, and I wanted to share with you this stunning hairdo-tutorial by ghd’s Nadja Jarrah-Aalto. I spent an inspiring afternoon with her and the ghd-team a few weeks ago and this braided look was one of my favourites. Follow the pictures above and in the end, you will have the most gorgeous hairdo. I hope you like it!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.