ARKIKUVA 5/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

| ENSI-ILTALIPUT SAATU/ TAMPEREEN TEATTERI |

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu viikon 5 torstaina, 30. tammikuuta, iltakymmenen aikaan.

Missä kuva on otettu? Innokas teatterissakävijä on kuvattu kotimme eteisessä, näytelmän käsiohjelma hyppysissään.

Mitä kuva esittää? Olin juuri saapunut kotiin teatteriesityksestä, joka iski todella tunteisiin. Sieluni sopukoihin suorastaan.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kirjoitin näytelmän nähtyäni Instagramiin seuraavalla tavalla: ”Niskavuoren Heta iskit syvälle sisuksiini. Itketit ja nauratit. Olit täydellinen. Eeva Hakulinen iskit syvälle sisuksiini. Itketit ja nauratit. Olit täydellinen.” Ja juuri tätä mieltä olen edelleen. Istuimme sisareni kanssa Frenckellin näyttämön eturivissä ja odotimme innolla kuinka tuo legendaarinen ja tuttu Hella Wuolijoen näytelmä olisikaan tuotu lavalle. Kahvipöydässä kanssamme istunut pariskunta hämmästyy, kun kerromme Niskavuoren olevan meille tuttua maaperää ja Hetan tarjoamilla pullakahveilla vaihdetaan heti väliajalla ensimmäisiä, tykästyneitä tunnelmia. Heta nimittäin veti kirjaimellisesti räsymaton heti näytelmän ensimetreillä jalkojemme alta. Eeva Hakulinen on Hetana timanttinen, ja juoni edelleen ahneutta ja häpeää tulvillaan. Huumoriakaan unohtamatta. Akusti saa kerta toisensa jälkeen kuulla kunniansa, mutta lopussa Hetan suuri suru ei jätä ketään kylmäksi. Katsoja elää mukana tunteiden myrskyssä ja nousee lopulta kiitosten aikana seisomaan. Taputtaakseen. Kiittääkseen.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.