PÄIVÄN NASSU: KESÄISEN MEIKKIPUSSIN HERKUT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

beautypopup

Näiden hattaraisen vaaleanpunaisten kuvien myötä pääsette kurkistamaan, mitä ihania uutukaisia kesämeikkipussini on syönyt sisuksiinsa. Olen aiemminkin jo tainnut mainita, että kesäisin meikkailen hyvin paljon kevyemmin kuin talvella, mutta tietyt jutut matkaavat mukanani vuodenajasta riippumatta. Jotta kevytkin meikki syntyisi helposti, sen tekemiseen tarvitaan ennen kaikkea kunnon työvälineet. Nyt, kun olen löytänyt muun muassa täydellisen sivellinsetin, haluankin esitellä teille meikkipussini uusimmat työkalut- unohtamatta myöskään herkullista huulirasvaihastusta!

beautyblender blingring
beautyblender blingring

Näin, testasin, ihastuin. Ei siihen vaadittu kuin yksi testauskerta ja olin aivan myyty! Beautyblender-meikkisienet ovat tulleet meikkipussiini jäädäkseen. Beautyblender-sienellä saa valtavan näppärästi ja tasaisesti paikoilleen kevyenkin meikkipohjan ja kerta toisensa jälkeen yllätyn siitä, kuinka kestävää materiaalia sieni onkaan. Omalla sienelläni on pesukertoja takana jo lukuisia, mutta kerta toisensa jälkeen sieni palautuu aina ennalleen. Sienen kuivattaminen pesun jälkeen on tosin osoittautunut vähän hankalaksi. Nyt tuohonkin ongelmaan löytyy säihkyvä ratkaisu. Jalokivin koristeltu Bling Ring on tarkoitettu siis sienen kuivattamiseen.

Fabulous, I must say! Maltillisempikin kuivausalusta riittäisi, mutta kukapa nainen nyt vaaleanpunaisista jalokivistä kieltäytyisi. Ja mikä parasta, se on ihan valtavan kätevä.

eoseoseos

Nyt hävettää. Monelle teistä EOS-huulirasvat ovat varmasti jo ihan tuttu juttu, mutta minulle nämä hauskat pyöreät huulivoiteet ovat ihan uusi tuttavuus. Jo siinä vaiheessa, kun avasin tuon vaaleanpunaisen Coconut Milk-munan, tiesin miksi te näistä tykkäätte. Valloittava tuoksu hiipi heti nenääni! Sheavoita, E-vitamiinia ja jojobaöljyä sisältävät EOS:it on valmistettu 95-prosenttisesti luonnonmukaisista ainesosista (tästä iso plussa! <3) ja lopputuloksena onkin pehmeät ja herkulliset huulet. Huulivoiteet peittoavat omalla kohdallani kesäisin alleen huulipunat, ja tämä suloinen kaksikko tulee varmasti olemaan paljon käytössä.

Entäpä sitten se täydellinen sivellinsetti? En ollut aiemmin tietoinen siitä, että Beautyblender on laajentanut valikoimaansa myös siveltimiin. Tämä valkeanhohtoinen sivellinsetti pitää sisällään kaikki ne siveltimet (ja pari extraakin..), joita itse meikatessani käytän. Erinomaiselle puuterisudille annan isot aplodit, tuohon luomivärisiveltimeen olen korviani myöten ihastunut ja vihdoin, miltei 28 vuoden odotuksen jälkeen, omistan nyt myös kierreharjan kulmakarvojen harjaamista varten.

Kyllä tällä kombolla saa kesälookin näppärästi kuntoon! <3

Sain kaikki nämä kesäisen herkulliset tuotteet meikkipussiini Beauty Pop Up-verkkokaupasta. Hurmaava verkkokauppa haluaa hemmotella myös teitä lukijoitani. Jos jokin näistä aarteista sai sydämesi pamppailemaan, löydät blogini Facebookista ja Instagramista alekoodin, jolla saat -30%:n alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Huikea alennus, käykäähän ihastumassa suloisen verkkokaupan tarjontaan (*bloggaajalle ei kerry tuloja koodilla tehdyistä ostoksista).

 Suloisen vaaleanpunaista keskiviikkopäivää muruset! <3

enkku2

My new pink and adorable summer-favourites; which one of these products do you like the most?


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.