SUORISTUSRAUTAKIHARAT, EN OSAA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus
Istuin viime viikolla Parturikampaamo Blinkin penkissä ja ihastellen katselin, kuinka näppärästi luottokampaajani Kirsi juhannustaikoi hiuksiini kertakaikkisen upeat ja luonnolliset suoristusrautakiharat.

Mikä siinä oikein on, kun omalla ghd:lläni ei synny noin upeita kikkuroita?! Ongelmani on ilmeisesti se, että en osaa kääntää rautaa oikein. Kiharan saan kyllä syntymään, mutta lopputulos ei ole lähelläkään tälläistä lookia, jonka Kirsi minulle teki. Päätin nyt kuitenkin vihdoin opetella tuonkin taidon. Ilmavat ja luonnolliset kiharat olivat niin kovasti mieleeni, että lookia tulette toivottavasti näkemään paljon jatkossakin. Huolettomaan kesätukkaan Kirsi teki myös ihanan raikkaan sävyn ja vaaleassa surffitukassa olo oli enemmän kuin kotoisa.

Sain juuri eräästä tapahtumasta mukaani ghd:n Root Liftin, joka lupaa tyveen nimenomaan sitä hakemaani ilmavuutta ja kuohkeutta. Tämän mä otan nyt testiin, mutta helppoja suoristusrautakikkuravideoita ja tutoriaaleja saa ja pitää linkittää myös tämän postauksen kommenttiboksiin. Pus ja kiitos jo etukäteen!

Tyytyväisenä Blinkin asiakkaana on vielä muistuteltava, että mikäli haluatte kesäkutrit kuntoon Kirsin toimesta, kannattaa olla kärppänä liikenteessä ja aikoja varaamassa. C&C:n lukijoinahan (ja uusina Blinkin asiakkaina) saatte palveluista alea peräti -15%. Kirsi on tukkataituri ja muutenkin ihan paras. Ihan vaan tiedoksi. Kertokaahan Norpalta terkkuja, kun istahdatte Kirsin penkkiin!

enkku2

My updated summerhair! And now it’s finally time to learn to make curls with my ghd. I just can’t do it. Help me guys!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.