12 TUNNIN MAASEUTUJUHANNUS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

♥ .. oli grilliherkkuja notkuva ruokapöytä ja iloinen ihmisjoukko sen ympärillä. ♥ .. oli seitsemää eri sorttia. ♥ .. oli mies, joka lähti juhannuskoivun hakuun ja palasi kotiin rankkasade mukanaan. ♥ .. oli haitarimusiikkia puhelimesta ja milteipä jopa juhannustanssit tuvassa. ♥ .. oli romanttinen suukko traktorihallin katoksen alla, kun odoteltiin, että sade loppuisi. ♥ .. oli vihta juhannussaunaa varten. ♥ .. oli Anna-Leena Härkösen Juhannusvieras. ♥ .. oli sukat sandaaleissa. ♥ .. oli piiiitkä ruokalepo juhannuskoiran kanssa.

Oli maanmainio 12 tunnin maaseutujuhannus, jonka jälkeen ajeltiin kotiin nauttimaan autioituneesta kaupungista.

Molempi parempi.

enkku2

Pics from my Midsummer in the countryside.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.