HERKULLISTA TEMPOA TAMPEREELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Hei sinä, joka olet järjestämässä kesäjuhlia etkä osaa millään päättää mitä herkkuja juhlissasi tarjoaisit.

Voit lopettaa miettimisen. Kerron sinulle salaisen reseptin, joka valmistuu helposti, vaikka jauhopeukalo olisikin keskellä kämmentä.

Dippaa mansikka sulatettuun Fazerin siniseen.

Siinä se.

Taivaallisen hyvää.

Kävimme yhdessä tamperelaisten bloggaajien kanssa (kuvassa Milla & Jenni) toivottamassa Fazer Café Tempon lämpimästi tervetulleeksi Tampereelle. Tyylikkäästä, upeasti sisustetusta kahvilasta avautuvat aitiopaikat ja maisemat Tampereen sydämeen ja Tempon talo sopiikin tälle klassikolle miljööksi paremmin kuin hyvin.

Ystävällinen palvelu ja viehättävä ilmapiiri eivät kuitenkaan ole ainoita mainitsemisen arvoisia seikkoja Fazer Caféssa. Ne herkut. Ne suussa sulavat suolaiset ja makeat herkut ansaitsevat aplodit. Testaamamme annokset olivat kuin pieniä taideteoksia. Fazerilla on kyllä homma hallussa!


Joten arvon manselaiset, seuraavan kerran, kun sovitte kahvitreffejä keskustaan, käykäähän piipahtamassa tässä uudessa Mansen helmessä.

Ja oikeasti, testatkaa suklaaseen dipattuja mansikoita. Sitä ette tule katumaan.

enkku2

We have a new beautiful café here in my dear hometown Tampere. Me and other bloggers from Tampere got a chance to welcome this classic café into our neighbourhood. The strawberries dipped in chocolate were D-E-L-I-C-I-O-U-S. Must-haves for the summerparties.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.