MEIDÄN SORMUKSET

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kuinka ikinä tottuisin käyttämään sormusta, kun en ikinä ole niitä aiemminkaan käyttänyt?

Tämä oli ensimmäinen asia, mitä pähkäilin ennen sormusostoksille menoa. Vastausta kosintaan ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, mutta olin kauhuissani siksi, että en ole ikinä ollut ”sormusihminen”. Saan minimaalisen paniikkikohtauksen, jos sormus ei lähde sormestani juuri sillä sekunnilla kuin haluan ja hätäilin jo etukäteen sitäkin, että hävitän tuon tunnearvoltaan mittaamattoman arvokkaan esineen.

Sormus on nyt ollut sormessani kaksi päivää ja olen täysin kotiutunut siihen. Ihan kuin se olisi ollut vasemmassa nimettömässäni aina. Se kuuluu siihen. Se on nyt osa minua. Enää en tiedä kuinka maltan jättää sen edes kaiverrutettavaksi.

engagement rings engagement rings

Valitsin sormukseni itse, vaikka luotinkin sataprosenttisesti siihen, että Matiltakin homma hoituisi. Seikkailin korukauppojen nettisivuilla ja törmäsinkin melko pian sormukseen, joka vei jalat altani. Tämä se on, valkokultainen Brilliant Star-timanttisormus.

Pian kuitenkin selvisi, että koko Tampereelta ei kyseistä sormusta löytyisi. Mutta kun bongasimme juhannuskihlatarjouksen Timanttisten mainoksesta, päätimme kuitenkin suunnata tutustumaan Timanttisten valikoimaan.

Uskokaa tai älkää, mutta päädyin lopulta valitsemaan itselleni sormuksen, jota testasin ihan ensimmäiseksi. Myös Matti kertoi myöhemmin, että olisi valinnut itsekin tismalleen saman sormuksen minulle. Brilliant Star-malliston ihana sormus oli minunnäköiseni, tuntui omalta ja sopi tyylini ja olen enemmän kuin onnellinen, että saan kantaa sitä loppuelämän sormessani. Miehillekin sormusvalikoimaa löytyi yllättävän paljon. Matti päätyi lopulta hyvin tyylikkääseen ja yksinkertaiseen hopeasormukseen. Tarkkaa budjettia emme etukäteen sormuksille rajanneet; pääasia oli, että molemmat löysivät itselleen sormukset, jotka tuntuivat omilta.

engagement rings

Myyjättären kanssa jo hieman sovittelimme sormukseni vierelle myös mahdollisia vihkisormusehdokkaita. Timanttirivien vierelle sopisi esimerkiksi äärimmäisen hyvin yhtä timanttia kantava yksinkertainen sormus.

Mutta se nyt on sitten asia erikseen.. ;)

 enkku2

Yes, we got engaged! You guys wanted to see our rings so here they are. I love them. I’m so proud to wear that ring for the rest of my life.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.