SE ON SIINÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0121 IMG_0117 IMG_0122 IMG_0128 IMG_0124 IMG_0114

|| KAULAKORU / NECKLACE GINA TRICOT  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  PUSERO / SHIRT SHEINSIDE (*blogin kautta saatu) ||

Se on siinä. Unelmien sormus vasemmassa nimettömässä. Olo on aivan rakkauspöhnäinen ja hämmentynyt, eilinen päivä oli niin rakkautta pullollaan, että paremmin ei kesäloma olisi voinut alkaa.

Koska siinä se nyt on ja pysyy, halusin äkkiä päästä eroon asukuvista, joissa kihlasormus ei vielä koristanut sormeani. Eilen tuo rinkula tuntui sormessa vielä niin kovin oudolta, nyt en enää edes muista, että se on siinä. Kuvittelin, että tässä voisi olla enemmänkin totuttelemista, sillä itse en ole koskaan oppinut käyttämään sormuksia. Kun sen oikean löytää (siis sormuksen ;), totuttelu kävikin vallan helposti.

Kihlautuminen on kuitenkin elämän suuri merkkipaalu ja haluan ehdottomasti jakaa eilisestä lisääkin fiiliksiä kanssanne. Haluaisitteko, että kerron tarkemmin millaisiin sormuksiin päädyimme tai millaiset kihlajaiset pidimme? Ja apua, pitäisikö HÄILLE perustaa ihan oma kategoria blogiin? APUA.

enkku2

My last outfitpics without THE RING. I got engaged yesterday, but this outfit I was wearing last weekend while celebrating my cousin’s birthday. The simple and cute summeroutfit was perfect for the warm summer-afternoon. I wish you all a happy Tuesday!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.