IHAN NUUDELEINA NUDEISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

 Jippijaijee!! LÖYTYI!! Vihdoin!!

Ja sitten kopautin pikkuisessa muovipussissa olevan palettini kahvilan tuolinselkään. Hetken täytyi kerätä rohkeutta ennen kuin kurkistin pussukkaan. Huh. Ehjä. Eipä vissiin olisi harmittanut jos olisi tullut vahinkoa.

Otsikossani ei taida muuten olla mitään järkeä. Voiko sanoa, että on nuudeleina jostakin? No nyt voi. On se ainakin hauskempi kuin pähkinöinä jostakin..

Etsin kissojen ja koirien kanssa Tampereelta Maybellinen The Nudes-luomiväripalettia. Tästä alkoi muodostua jo pienimuotoinen pakkomielle, koska kukapa nyt ei tarvitsisi palettia, jossa on KAIKKI ne sävyt, joita normaalisti käyttää! Mitään hajuahan mulla ei ole siitä, että mihin kohtaan mitäkin väriä suditaan, mutta paletin takaa löytyi onneksi opastusta ja seuraavaksi otan työn alle Joannan postauksen ja opettelen sen ulkoa.

Fiilistelin uutta palettiani Pella’sin ikkunapöydässä. Söin juhlan kunniaksi palan mangojuustokakkua ja join kupillisen vaniljateetä.

Samalla muistin kuinka virkistävää on joskus käydä kahvilassa ihan vaan yksinäänkin. <3

Ps. Tampereen Stockalta The Nudes-paletteja löytyi vielä useampia, hintaa 16,90. Ihan vain vinkiksi.

enkku2

I found it! Happy happy happy! I have been looking for Maybelline’s The Nudes-palette for a while now and finally I got it. It’s absolutely perfect. Have you got it already?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.