KIRPPISPÖYDÄSTÄNI LÖYTYY..

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

| HATTU H&M   MEKKO MANGO  SANDAALIT MICHAEL KORS (UUDET!)  LAUKKU URBAN EXPRESSIONS |

.. lauantaina muun muassa tälläisiä aarteita, jotka etsivät uutta kotia.

Tulevana lauantaina kannattaa nimittäin nokka suunnata kohti Tampereen Työväenteatterin Kokouskeskus Puistotornia ja Muotikirppistä. Tapahtuma alkaa klo 11.00 ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, 200:lle ensimmäiselle varatut goodie bagit viedään samantien käsistä. Viisikymmentä myyjää myyntipöytineen takaavat kuitenkin varmasti sen, että shoppailtavaa löytyy koko päivän ajaksi. Tapahtuma päättyy klo 15.00.

| TUNIKA LINDEX  KÄNNYKKÄPUSSUKKA MANGO  TAKKI H&M  LAUKKU GUESS FARKUT H&M |

Pöydästäni löytyy jonkin verran koruja, laukkuja sekä vähänkäytettyjä vaatekappaleita mekoista housuihin. Tuon paikalle myös asusteita ja muutamat kengät, joten myyntipöydästäni löytyy paljon kaikkea laidasta laitaan. Aarteiden joukossa on muun muassa Guessin, Michael Korsin, H&M:n ja Mangon vaatteita.

Lauantaina nähdään, eksniin?

| PAITA GUESS  FARKUT H&M KAULAKORU VERO MODA |

enkku2

Tampere Fashion Flea Market on this Saturday, see you there!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.