SOHVAPERUNAAN POTKUA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

kevätsuomi

Minulla on maailman paras personal trainer, Eppu nimeltään, mutta siitä huolimatta liikunta ei innosta sitten yhtään. Nyt, kun Matti on ollut pidemmällä duunireissulla, ja lenkittely on jäänyt täysin minun vastuulleni, koen olevani pitkästä aikaa äärimmäisen hyvinvoiva. Olen virkeä, nukkunut hyvin ja välttynyt kaikenmaailman kolotuksilta. Voiko noinkin pienellä päivittäisen liikunnan määrän lisäämisellä olla noinkin suuri merkitys? Ilmeisesti voi.

Mikä saisi tämän sohvaperunan lenkkipoluille yhtä ahkerasti myös jatkossa? Näillä pikkunikseillä voivat muutkin sohvaperunat saada vähän lisäpotkua lenkkipoluille. Nyt ei tuijoteta vaakaa, vaan yritetään pitää yllä arjen hyvää oloa.

kevätsuomi1

♥ .. hanki pirteimmät, sähäkimmät ja värikkäimmät lenkkarit, jotka eteesi tulee! Kun eteisessä nököttää pari maailman siisteimpiä lenkkareita, et varmasti malta olla ulkoiluttamatta niitä. ♥ .. valitse lähimaastosi kaunein lenkkipolku, jossa mieli lepää. Äh, kuka tykkää kävellä katujenvarsilla, joissa pöly pöllyää, autot metelöivät ja joudut jatkuvasti seisomaan liikennevaloissa. ♥ .. hanki lenkkikaveri. Sovituista lenkeistä on vaikeampi kieltäytyä, kun toinen tsemppaa lähtemään. Koira on loistava lenkillepakottaja, mutta ei ole fiksua hankkia koiraa vain sen vuoksi, että liikkuisit itse enemmän. Koira tuo mukanaan läjän muitakin vastuita, joten punnitsethan asiaa tarkasti. ♥ .. älä sporttaile verenmaku suussa, kaiva vaikka lammen rannalla kännykkä taskusta ja ikuista talteen keväisen luonnon helmiä ja sorsanpoikasia. ♥ .. hyötyliiku! Kävele töihin, kauppaan ja hei, peppu kiittää, kun kerran päivässä kipuaa 7. kerrokseen työpäivän jälkeen. ♥ .. aloita rauhassa, vaikkapa vartin lyhyellä iltakävelyllä. It’s better than nothing!  ♥ .. liikunta on parhaimmillaan rentoutumiskeino mielelle ja kropalle, on siis ehkäpä turha hankkia siitä itselleen stressiä?

Millä tsemppaat itse itsesi liikkeelle?

kevätsuomi – Kopio

enkku2

Finnish nature at its best. These views are amazing; spring is definitely here and you can almost smell the upcoming summer. Thanks to the Sun, lovely weather and beautiful nature, I have finally found time and energy to work out. And I’m feeling good!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.