MM-KIS(S)AT JA YKSI KOIRAKIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

mmkisat2015mmkisat2015mmkisat2015mmkisat lidl

Joka kevät mä havahdun miettimään tismalleen samaa asiaa siinä vaiheessa, kun istun sohvalla ja jännitän kuinka leijonien käy: miksi en ole ikinä tajunnut lähteä seuraamaan jääkiekon MM-kisoja paikan päälle?! Olen kököttänyt rankkasateessa Milanossa katsomassa jalkapalloa (enkä edes pidä jalkapallosta!), vetänyt varmaan sata litraa popcornia Hakamettässä ja matkustanut New Yorkiin katsomaan NHL-kiekkoa, mutta se yksi unelma on vielä täyttämättä. MM-kisat. Ja mielellään joku huippujännittävä MM-finaali, jossa Suomi vie Ruotsia kuusnolla. Noh, ehtiihän tässä vielä.

Ja onhan kotonakin kisakatsomossa tunnelmaa. Varsinkin, kun hankin Lidlistä vähän rekvisiittaa. Lupasin, että liimailen noita siirtokuvia koko toisen käteni täyteen jos Suomi pelaa finaalissa. Täytynee siis toivoa, että ne todellakin on yhtä helppo irrottaa kuten pakkauksessa luvataan.

Herättääkö jääkiekko sillä puolen ruutua kisakissoissa tunnelmia vai onko fiilis pikemminkin EVVK?

enkku2

One hockeynight coming up! Go Finland, Go Leijonat, we are ready!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.