ELÄMÄNI NAISET

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

äitienpäivä

Siellä minä pötkötän ja kurkistelen. Olisipa ihanaa jos säkkituolin uumeniin voisi vieläkin piiloutua viettämään sadepäivää. Sunnuntaina juhlittiin äitejä, mummoja ja anoppeja ja halusin koota vielä kollaaseihin meidän ihanan leppoisaa äitienpäiväviikonloppua. Onni on äiti, joka ymmärtää, kuuntelee ja sanoo juuri ne oikeat sanat oikeaan aikaan, tsemppaa ja palauttaa maanpinnalle, inspiroi ja antaa energiaa, äiti, jonka kanssa voi piiloutua Suomen lipun alle leijonia kannustamaan ja joka nappaa kainaloon aina, kun sitä eniten tarvitsee. Ja mulla on just sellainen äiti. <3

äitienpäivä – Kopio – Kopio

1. Äitienpäivänä minulla on tapana käydä myös poisnukkuneen mummuni haudalla. Työpöydälläni oleva kuva mummustani ja isästäni on yksi kaikkien aikojen lempikuvistani; siitä hehkuu onni ja kesä ja isäni on niin suloinen! Vieläkään en unohda mummun ja minun viimeistä kohtaamistamme, ja niin tuskin tulee koskaan käymäänkään.  2. Matin kautta olen saanut elämääni lisää hienoja naisia ja äitejä Matin äidin ja siskon muodossa ja tänä vuonna pistimmekin herkullisen pinkit puutarhavälineet anopille pakettiin. 3. Eva-muorilla käydessäni pääsin rapsuttelemaan myös vauhtikaksikkoa. Muistatteko vielä nämä pikkuiset pennut? Untosta ja Lunasta on kasvanut hurmaava pörröinen sisaruspari.

äitienpäivä – Kopio – Kopio

4. Mummulle vein niin kauniin värisiä kukkia, että toivottavasti ne piristävät keinoaurinkona myös tätä sateista viikkoa. 5. Mummulla kahvittelun lomassa Eva-muori kirjoitteli myös Pirkon ystäväkirjaan. Käy lukaisemassa mitä mummu teki parikymppisenä hiuksilleen poikaystävän kielloista huolimatta.. 6. Lahjaksi vein mummulle muumimukin. Olen ollut jo pitkään sydän syrjälläni, kun mummulla on ollut käytössä vanhoja tuotannosta poistuneita mukeja, joten kiikutin hänelle nyt myymäisen lahjan, ja uuden kahvilusikan. 7. Mummulta kipittelin äidin luokse yökylään ja hupsistakeikkaa iltapalaksi syötiin herkullisen hyvää kääretorttua.

äitienpäivä – Kopio – Kopio

Äidit. Te olette tärkeitä.

enkku2

Mother’s Day was sweet and fun, I’m lucky to have so many wonderful ladies in my life.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.