#SEKEHUMUNKULTASIAKENKIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

samihedberg

Kyllä meinaan kannatti kiitää kauheeta vauhtia Helsingistä eilen Tamperetaloon ja Sami Hedbergin hullunkuriseen kainaloon.

Rautatieasemalle päästyäni päätin mennä suoraan hengailemaan Tamperetalolle ja odottelemaan Hedbergin keikan alkua. Keikan alkuun oli vielä reilu tunti ja mietinkin jo hetken, että mitenkäs tässä nyt sitten pitäisi saada aika kulumaan. Noh. Sitten törmäsin The Samiin. Mikä munkki mulla oikein kävikään! Äkkiä kamera laulamaan ja fangirlille nimmari messiin.

Arvostan tätä nykyä myös Samin tyylitajua aiempaa enemmän. Se kehu nimittäin mun kultasia Korsin kenkiä. Fiksu mies.

unnamed1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA unnamed

Melkoinen rupeama standuppia Samilla on vielä edessään, tavoitteena on nimittäin rikkoa Guinnesin maailmanennätys ja heittää vuoden aikana 365 keikkaa. Eilen Tamperetalossa vedettiinkin peräti kolme keikkaa ja keikkakalenterista lunttasin, että tämän vuoden aikana keikkoja on Tampereella vielä useampiakin. Menkäähän joukolla kikattamaan. Eturivin paikkoja kannattaa ehkä välttää jos ei mieli Samin piinapenkkiin.

Ja sinne eturivin paikoille ei ehkä myöskään kannata saapua myöhässä. Sen oppi kantapään kautta eilen paikalle myöhässä saapunut pariskunta.. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

This fangirl had a great night yesterday when I accidentally met the funniest man in Finland, a stand-up comedian Sami Hedberg at Tamperetalo. A funny man, a great show.


Posted in Yleinen and tagged , , by NOORA.