PERJANTAIPOJAT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

italianvinttikoirat

Lupasin blogini Facebook-ryhmässä, että tällä viikolla voisi olla taas koirapostauksen paikka- olin nimittäin Roosan poikien luona viime viikonloppuna, ja vajaan tunnin aikana kamerani muistikortille tallentui todella vauhdikasta, vekkulia ja vallatonta materiaalia. Nämä karvakorvat ovat kyllä ainutlaatuisia tapauksia. Uljakselle iskee vähintään vartin välein halipula ja Igor-isoveli sulattaa sydämet nappisilmillään.

Näiden tyyppien seurassa ei voi olla onneton tai huonolla tuulella. Katsokaa vaikka itse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAkoirat – Kopio OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAkoiratOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otetaan Uljaksesta ja Igorista mallia ja vietetään paras viikonloppu ikinä!

enkku2

Hey guys, do you remember these fluffy little friends? Meet Uljas and Igor, my sister’s Italian Greyhounds. They are little cutiepies, they are energetic and they are the best friends. Bros bros bros.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.