NORPPAA EI JÄTETÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Minusta tuli norppakummi vuonna 2013. En ole tavannut ikinä kummilastani, mutta vuosittain tuon lahjoituksen klikkaileminen eteenpäin saa varmasti Saima Norpan tekemään jossain kärrynpyöriä. WWF:n ”Norppaa ei jätetä”-sivusto tarjoaa kaikille kummiksi haluaville ison tietopaketin tuosta uhanalaisesta hylkeestä, jonka hyväksi WWF tekee kaikkensa, jotta tämä ainutlaatuinen otus ei häviäisi maapallolta. Kummituttaisiko sinua?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norppakummius ei vaadi sen suurempia ponnisteluja (..eikä sinun tarvitse edes stressata siitä ettet muistaisi kumminorppasi syntymäpäivää), itse laitan nyt kolmatta kertaa menemään lahjoituksen (suuruuden saa itse valita) näin vuoden alussa ja kiitoksena siitä postiluukustani tipahtaa alas muutaman kerran vuodessa Pandan polku-niminen lehti.

Sellaisia polskivia muistutuksia tähän maanantaiaamuun. Eppukin on varsin valveutunut pitämään huolta omasta hylkeenpoikasestaan ja kehottaa teitäkin tarttumaan tähän haasteeseen. Nyt on siis hyvät mahikset aloittaa viikko tekemällä pieni hyvä teko norppien puolesta! ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Happy Monday!! Eppu just wanted to remind you guys how important it is to take care of the nature.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.