BEIBIT SE ON KEVÄT NYT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

 

Tämä päivä on ollut MAHTAVA. Aurinko on kyllä aivan käsittämättömän energisoiva valopilkku. Nousin aamulla jo kahdeksan aikaan ja ennen puoltapäivää olimme jo käyneet ruokakaupassa, minä olin jopa ehtinyt tehdä pari uutta hankintaa vaatekaappiini ja masukin oli täytetty takeaway-sapuskalla. Äsken heitimme Epun kanssa tunnin lenkin ja nyt pojat köllivät tyytyväisinä sohvanpohjalla. Ja viikonloppua on vielä hurjasti jäljellä. Tervetuloa kevät.

IMG_8266IMG_8285IMG_8290IMG_8269

HUIVI / SCARF GINA TRICOT  TEKONAHKATAKKI / FAKE LEATHERJACKET MUNGOLIFE FOR NELLY.COM  PAITA / SHIRT ROSEWE.COM (*blogin kautta saatu)  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G

Kevät innosti punaamaan tänään huulet, heittämään nahkatakin (ensimmäistä kertaa tänä keväänä!) niskaan ja tekemään pienimuotoisen inventaarion aurinkolasivarastooni. Muistan kuinka pitkin hampain pulitin miltei satasen noista D&G:n arskoista, mutta en ole kyllä hetkeäkään katunut hankintaani. Aurinkolasit taitavat olla yksi sellainen asuste, johon kannattaa ihan oikeasti panostaa. Annan suunnittelema tekonahkatakki on myös kaivettu esiin talvivarastosta ja takki tuntuu vieläkin omalta ja tyyliini istuvalta. Kevätvaatekaapin päivittäminen ei onneksi aina tarkoita sitä, että tili tulisi laittaa tyhjäksi uusia hankintoja tekemällä, kun omistakin varastoista saattaa löytyä juttuja, jotka olet jo talven aikana unohtanut.

Kaipaako teidän vaatekaappinne näin keväänkorvalla päivitystä? :)

Viettäkää mahtava ja aurinkoinen lauantai-ilta! <3

IMG_8252
IMG_8281

Ps. Pakko kertoa teille vielä täällä C&C:nkin puolella, että olen löytänyt maailman parhaan itseruskettavan! Jurlique lähetti Pirkolle testiin uuden Sun Specialist Selftannerin, joka osoittautui ihan huikeaksi purtiloksi. Käykäähän tsekkaamassa arvostelu ja napatkaa samalla Hillstrandsin alekoodi talteen jos kalkkilaivan kapteenit kaipaavat päivetystä! ;)

enkku2

Here came the Sun! It has been such a beautiful and sunny day today! Finally it’s time for the spring. Because of that, I decided to put on some red lipstick, wear my leatherjacket for the first time and thanks to the warm weather this outfit was the perfect choice for Saturday. I hope you are all enjoying a nice weekend. Have a great evening!


Posted in muoti and tagged by NOORA.