PRINSESSAKIKKUROILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Melkoinen tilkkutälkki alkoi tosiaan tuo hiuspehkoni olla ennen uutta lookia. Näistäkin kuvista ”vanhoista hiuksista” voi bongailla ainakin neljää eri sävyä, joten oli enemmän kuin tervetullutta tasoittaa väri kokonaisuudessaan vaaleaksi. Nyt on kampaajallani jälleen tyhjä kangas, jota lähteä työstämään.

Lupasin Intagramin puolella, että julkaisen täällä kuitenkin vielä puolipitkille hiuksille sopivan hiustutoriaalin kiharoiden teosta. Nämä prinsessakikkurat ovat kestävimmät kiharat, jotka olen ikinä hiuksiini tehnyt ja uskallan hyvin pitkälti kiittää siitä tuotteita, joilla kiharat on tehty.

kiharat

Kiharoilla voi helposti piilottaa huononkin hiuspäivän tai lässähtäneen tukan alleen, joten aloitinkin kiharoiden teon suihkuttamalla hiuksiini ensin Biozellin lämpösuojaa. Tämä suihkepullo on kestänyt käytössäni kauan. Riittoisat hiustuotteet ovat parhautta! On ihanaa, kun löytää tuotteen, joka on käytössä loistava ja kestää pitkän aikaa, Biozellin purtilossa on myös hintalaatusuhde kohdillaan. Aloitin hiusten kihartamisen Remingtonin sauvakihartimella niin, että jaoin hiukset ensin kahteen osaan. Annoin kiharan viilentyä ennen sen ”avaamista” ja suihkutin tämän jälkeen kiharoihin Biozellin hiuskiinnettä.

Jotta saan hiuksia kohotettua myös tyvestä, suihkin tätä kampausta varten tyveen maaliskuun LivBoxin aarretta, Bangerheadin Fresh Me Up!-kuivashampoota. Annoin tuotteen kuivua ja tupeerasin tyveä kevyesti. Latvani kaipasivat vielä hitusen lisää raikkautta, joten puristin kämmenelleni pienen helmen Born To Bion arganöljyä, jonka levitin latvoihin. Kiharat kestivät menossa mukana pitkän päivän ja vielä seuraavanakin päivänä ne olivat täydellistä ”rakennusmateriaalia” sotkunutturalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Kampauksen” tekoon kuluu aikaa noin vartin verran ja lopputuloksesta saa juuri niin säkkäränkäkkärän kun itse haluaa. Jos kiharrat vain sauvakihartimen paksummalla päällä, kiharoista tulee ikään kuin laineet ja pikkupikkukiharaa saa väkerrettyä sauvan kapealla päällä. Paras kiharrin ikinä.

hiustuotteet

enkku2

Here’s an easy hair-tutorial which I use all the time while making curls. From the first picture you can spot my favourite curling-products and the Remington’s curling-iron is the best ever. The outcome is girly and curly and the curls last many many days. Which are your secrets to make cute curls?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.