MINUN MASUUNI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

masuuni

Pienen pieni ravintolavinkki vielä näin maanantai-iltaan; minun masuuni tämän ravintolan herkut upposivat nimittäin nopeasti.

Kun bloggaajat muutama viikko sitten kokoontuivat Manseen, Ida ja Maj veivät meidät syömään Masuuniin, Hotelli Ilveksen yhteydessä sijaitsevaan ravintolaan. Olen vain kerran aikaisemmin vieraillut Masuunissa, ja silloinkin bloggaajatilaisuudessa, mutta koskaan aiemmin en ole päässyt maistelemaan Masuunin herkkuja.

Valitsin kattavalta ruokalistalta Menu Masuunin, ja vaikka valinta oli todella vaikea, olin niin tyytyväinen tähän herkkukattaukseen. Ensimmäisenä eteeni tuotiin lautanen, joka oli kuin taideteos. Lautasella oli kyyttövasikkaterriiniä, kevyesti savustettua punajuurta sekä pikkelöityjä kasviksia. Niin herkullinen makujen sinfonia! Pääruoaksi söin paistettua kuhaa, tattirisottoa ja fenkolikastiketta, ja tämäkin annos oli aivan mieletön. Lautasella oli tosin niin paljon syötävää, että pieniruokaiselle annos voi osoittautua todella täyttäväksi. Kuhaa seurasi valikoima kotimaisia juustoja ja kirsikkana kakun päällä jälkkäri, josta olen Masuuni-vierailuni jälkeenkin haaveillut useasti. Ternimaito Creme Brulee vadelmalla, ah ja oih!

*kuola valuu näppäimistölle*

Tunnelmaltaan Masuuni on täydellinen vaikkapa ystäväporukalle tai perhedinnerille, ruoka on suomalaista ja itsetehtyä ja sijainti aivan loistava. Listalta löytyy herkkuja jokaiseen makuun ja annoksiin on panostettu myös visuaalisesti. Herkullinen kattaus!

Tuliko nälkä? ;)

enkku2

Looking good, I know! A few weeks ago, me and other bloggers enjoyed a delicious meal in a restaurant called Masuuni here in my hometown Tampere. Let the pictures speak for themselves..


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.