PÄIVÄN NASSU : KASVOT KOHTI KEVÄTTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

CANDC173

Ihan ensinnäkin- nyt tulisi kasvohoito tarpeeseen. Tuntuu siltä, että jokainen ihohuokonen on täynnä ulkona pöllyävää hiekkaa ja iho kuivuu sellaista vauhtia, että rasvojen kanssa pitäisi olla lotraamassa muutaman tunnin välein. Kiikutin jo töihinkin Jurliquen kasvosuihkeen, jotta tarvittaessa voin hemmotella tauolla kiristelevää nassua virkistävin suihkein. Viime lauantaina kasvoilleni oli vielä ilmestynyt _simsalabim kukkuluuruuvaan_ todella omituinen allerginen reaktio, jonka vuoksi toinen puoli kasvoistani täyttyi pienistä punoittavista nypyistä. WTF, kysynpähän vaan. Jokohan aurinko on voinut aiheuttaa tuollaisen reaktion?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Noh, nassu näyttää jo palautuneen alkutilanteeseen, ja päätin pitkästä aikaa kuvailla teille päivän meikin, josta tuli melko raikas ja keväinen. Tälläisistä aineksista meikki syntyi:

 | MEIKKIPOHJA :  LUMENE Matt Control Oil-Free Foundation  2 Soft Honey*  LUMENE Luminous Sheer Finish- irtopuuteri* |

| SILMÄT : YVES ROCHER Mascara Volume Elixir*  ORIFLAME Soft ’n Glam* Valkoinen LAVERA Illuminating Eyeshadow Lavender Couture 02* |

| HUULET : HURRAW!-huulirasva Moon Balm* |

* meikissä käytetty tuote blogin kautta saatu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikissä oli paljon tuttuja juttuja ja omia lemppareitani, rajaukset jätin kokonaan pois, jotta lookista tulisi mahdollisimman luonnollinen (..ja sitä paitsi tuo YR:n ripsari on yksissäänkin aivan loistava!), mutta ensimmäistä kertaa testissä oli Lumenen Matt Control-meikkivoide, yksi Lumenen meikkivoideuutuuksista. Epäröin hieman testata rasvoittuvalle iholle tarkoitettua meikkivoidetta nyt, kun kasvojeni iho on näinkin epätasapainossa, mutta voide levittyi kasvoille ihanan tasaisesti ja peittävästi. Tuo Soft Honey-sävy on aivan kuin minun iholleni tehty!

Sellaisia meikkileikkejä tiistaiaamuun, millaisin hoidoin te hemmottelette kasvojanne kevätkuntoon?

enkku2

It’s time for the #fotd! Spring is here and for some reason my skin isn’t liking this fact at all. It’s feeling dry and unhappy and I really have to do something soon. After adding more moisturizing products the skin is looking healthier now, but I have to make sure that I use lotions enough. All in all, I really love spring and my skin just has to deal with it! :D What do you think of this fresh and quite nude make-up? I used lots of my favourite products but I tested Lumene’s new foundation for the first time. What do you think of the smooth and matt outcome?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.