KIITOS JA NÄKEMIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

1632015

Se oli siinä sitten. Ilveskissanainen voi vetäytyä kesäunille, ja jatkaa fanitustaan taas ensi syksynä. Mutta voi morjesta millaisella ryminällä tupsukorvat eilen jäivätkään lomille. Kun erä nro 7 pyörähti käyntiin alkoi jo vähän pylly puutua eivätkä kolmannella erätauolla hankitut popparitkaan enää oikein riittäneet eväiksi. Hatunnosto jäällä taisteleville ilveksille, jotka taistelivat muristen ja hampaitaan irvistellen loppuun asti. Kiitos ja näkemiin, nähdään taas!

Ja kyllä muuten kannatti eilen hallissa kököttää reilu kuusi tuntia- eilinen peli oli nimittäin liigahistorian pisin peli ikinä, joten pääsin todistamaan, kun ennätykset paukkuivat rikki. Mur!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pelissä käydään luonnollisestikin vaatetuksessa, joka tunnustaa väriä ja kertoo selvästi vastaantulijoille, että kenenkäs tiimiin sitä oikein kuulutaan. Ostin vuosia sitten tuon Ilveksen kaulahuivin vaarilleni lahjaksi, ja vaarin kuoltua tuo huivi löysi tiensä nyt minun kaulalleni. Tärkeä keltavihreä perintöhuivi.

HUIVI / SCARF ILVES TAMPERE  TEKONAHKATAKKI / FAKE LEATHER JACKET VERO MODA  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  LAUKKU / BAG LIU JO  PAITA / SHIRT MANGO  KENGÄT / SHOES CONVERSE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M

Eilen oli myös tämän kevään ensimmäinen nahkatakkipäivä. Vero Modan takki alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt, ja tuo mallikaan ei enää tunnu niin mieluiselta kuin aiemmin- olisikohan siis aika jo uudelle takille? Kahden ”nahan” yhdistäminen tuntuu myös aina vähän ristiriitaiselta, ja vaikka tuo LJ:n laukku sopikin kauniisti sävyiltään kauluspaitaani, se ei oikein istunut fanitustyyliini. Mutta kuten jo eilen kerroin, se on niin sopivan pikkuinen, että sitä tekee mieli kantaa mukanaan joka paikkaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanan virikkeellinen ja vauhdikas viikonloppu teki niin hyvää muutaman viikon sairastelun jälkeen. Toivottavasti pahimmat flunssat ovat jättäneet jo teidätkin rauhaan ja olette päässeet nautiskelemaan upeista kevätauringon säteistä. Pidetään kiva maanantai! <3

enkku2

’Cause we are the kings! Yesterday was a hockeynight and the game broke records to be the longest game ever in Finland’s hockeyleague-history! It took more than 120 minutes before the game ended. But it was so worth it! We had so much fun and my outfit was all about Ilves. This hockey-chick starts the new week with a big smile on her face. Have a great Monday!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.