KUKA SÄ LUULET OLEVASI?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On hirvittävän epäkohteliasta muuttaa uuteen naapurustoon ilman, että esittelee itsensä uuden tontin väelle. Joten tervehdys sinulle, joka olet matkannut mukanani jo viiden vuoden ajan, terve vaan sinulle, joka piipahdit kylään ensimmäistä kertaa blogini muutettua Bellan puolelle ja aito tamperelainen moro sinulle, joka aiot tulla kylään toistekin.

Pistetääns pannu kuumaksi niin kerron teille keitä me oikein ollaan.

candc5315

NOORA, 27 : hän, joka viettää päivittäin aivan liian monta tuntia tietokoneella. Vaikeasti hurahtanut blogosfäärissä seikkailuun, eikä osaisi enää ajatella elämäänsä ilman blogia. Valmistunut tradenomiksi ja blogin ohella päivätyötä paiskitaan kasista neljään toimistossa. Rakastaa jokaisella sydämensä solulla perhettään ja eläimiä. Piirtää, maalaa ja yrittää kovasti olla luova, kerää olohuoneen pöydälle muotilehtiä, vaikka ei ehdikään niitä lukemaan ja salaa haaveilee työstä valokuvaamisen, muodin tai kirjoittamisen parista. Nauttii lähiöelämästä, vaikka poteekin alituista reissukuumetta. Luokiteltavissa hieman nössöksikin, mutta mitä muutakaan kotihiireltä voisi odottaa. Havaitsee itsessään alkavia vauvakuumeen oireita, vaikka toistaiseksi kainalossa kölliikin vain pörröinen lemmikki. Kämppiksenä myös lukematon määrä sukarapuja sekä muutama miljoonakala, joista yksi on nimetty Nooran isän mukaan. Kutsuu itseään myös leikkimielisesti ilveskissanaiseksi (terve vaan sinulle Tapparan kannattaja..) ja myöntää rohkeasti, että hänen kaapissaan ei ole kuin yhdet korkokengät.

MATTI, 28: Unelmien prinssi ei laukannutkaaan Nooran luokse valkoisella ratsulla, vaan säihkyvällä traktorilla, kun Noorasta tuli maajussin (wannabe)morsian vuonna 2009. Maaseudun kasvatti hurmasi Nooran huonoilla jutuillaan ja karskilla olemuksellaan koulunpenkillä, kun pariskunta tapasi opintojensa ohella. Sittemmin kaupunkilaistunut nuori herra on jämpti ja järjestelmällinen, vastakohta räiskyvälle ja kikattelevalle morsmaikulleen. Harrastaa, lukee ja ahmii historiankirjoja, katsoo tyttöystävänsä mukaan aivan liikaa urheilua, käänsi lätkätakkinsa tavattuaan ilveskissanaisensa ja olisi aina valmiina pienelle maailmanympärysseikkailulle, kunhan saa ensin muutaman päivän aikaa tankata itseensä tietoa matkakohteesta ja kirjoittaa aikataulutetun reissusuunnitelman siitä, mitä kaikkea matkan aikana pitää tehdä ja nähdä.

EPPU, 5: Kääpiöpinserin ja karvattoman kiinanharjakoiran rakkauslapsi astui mukaan kuvioihin vuoden 2009 lopussa. Lellitty ehkä hieman piloille, arvostaa pitkiä kävelylenkkejä, haluaisi jo oman tyttöystävän ja ahdistuu liian innokkaista koirakavereista. Osaa noutaa lelukopastaan Sakari-seepran ja hotkia ruokakuppinsa tyhjäksi ennen kuin ehdit kissaa sanoa. Pääsee toisinaan lomamatkoille maaseudun rauhaan, eikä laittaisi ollenkaan pahakseen, vaikka koko blogi kertoisikin hänestä.

Mut hei, kukas sä sitten oikein oot?

enkku2

Hi guys! It’s me, myself and I! And my boyfriend and my dog. After moving to Bellablogit, I was thinking that it could be a good idea to tell you guys who we are. Behind Curiouser & Curiouser is obviously me, but did you know that my boyfriend looks so handsome and my dog is so fluffy? ;) I’m so happy that you are here, I hope we’ll see again soon.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.