EKA MUTTA EI TODELLAKAAN VIKA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ida purskahti hersyvään nauruun lauantaina, kun kerroin hänelle, että en ole ikinä käynyt syömässä Marusekissa. Olen kuullut Marusekista paljon, ja pelkkää hyvää, mutta syystä tai toisesta en ole koskaan istahtanut aiemmin tuon tunnelmallisen ravintolan pöytään syömään sushia.

Lauantaina oli siis mun eka kertani. Mutta ei taatusti viimeinen. Suunnittelin nimittäin ehkäpä jo tulevana viikonloppuna vieväni sushifani-Matin Marusekiin syömään vuosipäivän kunniaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggaajaseurueellemme oli varattu pöytä Marusekin yläkerrasta, jossa sijaitsee tunnelmallinen ja rauhallinen teehuone isommallekin seurueelle. Siinä vaiheessa, kun eteeni kannettiin vihersimpukalla varustettu misokeitto, päätin testata rohkeasti kaikkea. Upea esitteillepano, tunnelma ja tuoksut saivat minut unohtamaan jopa kammoni simpukoita kohtaan ja tämä herkku vei kielen mennessään. Aina kannattaisi vain rohkeasti maistella uusia makuja, ties mitä ihania uusia suosikkeja niin löytääkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Misokeiton jälkeen vuorossa sashimia eli raakaa kalaa. Lehden päältä syöty kala-annos oli aivan mahtavaa, todellinen makuelämys ja herkullinen suupala. Maruseki oli varautunut myös upeasti siihen, että joukossamme oli myös kala-allergikko ja hänelle pöytään tuotiin ikioma, herkulliselta näyttänyt valikoima, kun me muut kävimme tämän allanäkyvän tarjottimen kimppuun. Näistäkin herkuista testasin jokaista. Munakoiso-nigirit, mäti-nigirit, rapu-makit, lohi-makit ja spicy surimi volkano-makit olivat suussasulavan herkullisia. Extrapisteitä on myös annettava ruuan visuaalisesta ilmeestä, sillä kukin tarjottimen herkku oli kuin pieni taideteos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanan ruokailumme teehuoneessa kruunasi kuitenkin maailman kaunein jälkiruoka. Sekin kuin pieni asetelma! Vihreä tee-pannacotta sopi sushin jälkiruuaksi täydellisesti. Pehmeitä makuja, herkullisia vivahteita, oih kunpa edessäni olisi juuri nyt tuo sama annos! Taisin jäädä Marusekin herkkuihin aivan koukkuun..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuliko nälkä? ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : It was my first time in Maruseki last weekend and the food was good. So good. Let the pictures speak for themselves.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.