LOMAMOODILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On talvilomani viimeinen päivä ja heräsin skarppina ylös jo ennen kahdeksaa. Ai miten niin en osaa lomailla? Neljänpäivän mittainen talviloma on lähinnä kulunut ihmetellessä ja sohvanpohjalla köllien. Minulla käy aina näin. Vasta siinä vaiheessa, kun loma lähenee loppuaan, muistan kuinka lomalla kuuluu olla ja kappas, sitten onkin jo aika palata töihin. Tämä loma ei nyt muutenkaan mennyt oikein putkeen, joten seuraavaa odotellessa.. :D

Lomaani piristi kuitenkin aivan ihastuttava paketti Rosewe.comista, josta paljastui täydellinen harmaa mekko kevätpäiviä varten. Basic-mekko on helppo yhdistää arkiasuihin ja paksun materiaalinsa ansiosta mekko ei päällä näytä makkarankuorelta, vaan on oikeinkin rento ja mukava vaatekappale. Erinomainen lomamekko, joka soveltuu myös laiskotteluun.

Nyt toivottelen teille kuitenkin pirtsakkaa perjantaita ja siirryn itse aamupuuron äärelle. Lomamoodilla jatketaan vielä tämä päivä. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : My new dress from Rosewe.com was a happy surprise! I’m on my holiday at the moment and this dress is absolutely perfect for the lazy days. It looks so cute and it is easy to combine with sneakers and cardigans- I’m so waiting for those warm spring days!


Posted in muoti and tagged by NOORA.