TAIDEGALLERIA TYÖHUONEESEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroin eilen, että kuljin ympäri Tamperetta viikonloppuna kuin turisti, kun matkaoppaamme johdattivat bloggaajakulkuettamme lempimyymälöihinsä ja -ravintoloihinsa. Kuinka ihania paikkoja Tampereelta löytyykään kunhan vain muistaa pitää silmänsä auki! Mikäli erityisesti keväällä esiintulevat sisustuspörriäiset ovat vallanneet asuintilaa myös siellä ruutujen toisella puolella, nyt kannattaa olla kuulolla- tätä tamperelaista helmeä ei saa missään nimessä missata! Design Boulevardilta löytyy nimittäin juuri oikeat välineet sisustuskuumeen taltuttamiseen.

candc

Design Boulevard sijaitsee Hatanpään Valtatiellä, aivan Koskaria vastapäätä ja liike on katosta lattiaan täynnä sisustajan unelmia. Sisustuksen ja muotoilun erikoisliike tarjoaa asiakkailleen persoonallisia aarteita ja katseenvangitsijoita sisustukseen sekä aivan valtavasti esimerkiksi lahjaideoita paketteihin käärittäviksi. Tällä hetkellä liikkeessä on esillä myös tamperelaisen kuvataiteilija Hanna-Riikka Heikkilän maalauksia ja julisteita. Olin onneni kukkuloilla, kun saamastani goodie bagistä löytyi Hanna-Riikan tekemä kortti, se pääsi nimittäin heti työhuoneeni seinää koristamaan!

Ostin Design Boulevardilta lauantaina pari muutakin korttia sekä kolmen ohuen teippirullan setin. Olen pitkään suunnitellut sisustavani seiniä kortein, mutta niiden kiinnittäminen seinälle asettaa hommalle aina omat haasteensa. Sisustusteippien avulla sain kortit nätisti paikoilleen, ja ihana kuvakollaasi ilahduttaa nyt lukunurkkaustani.

Onko Design Boulevard teille tuttu sisustajan aarreaitta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Look how cute the wall in my office looks now! I visited (first time ever!!) this amazing boutique here in Tampere on Saturday and I just had to have some designcards and tape to create a little art-gallery on my wall. What do you think of the outcome?


Posted in sisustus and tagged , , by NOORA.