WOOP WOOP MIKÄ VIIKONLOPPU!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on aivan sellainen olo kuin olisin palannut juuri lomalta tai pitkältä reissulta.

Tai no periaatteessa reissullahan minä olinkin. Peräti Tampereen keskustassa. Maj ja Ida toimivat eilisen ajan valloittavan bloggaajalauman matkaoppaina, ja nolottaa aivan myöntää, että kävin eilen ensimmäistä kertaa niin monessa tamperelaisessa must see-raflassa tai myymälässä, että en usko itsekään olevani paljasjalkainen manselainen. Teki siis  enemmän kuin hyvää leikkiä turistia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heti ensimmäisenä on hehkutettava tapahtuman puitteita. Hotelli Ilves tarjosi meille huoneet mitä mahtavimmilla näköaloilla. Minä ja kämppikseni Henriikka pääsimme ihastelemaan maisemia 16.:sta kerroksesta ja vaikka itse sanonkin, jopa tälläisessä loskaisessa ja harmaassa Tampere-näkymässä on jotakin todella upeaa ja tunnelmallista. En ole ikinä aiemmin ollut Tampereella hotellissa yötä, mutta uskallan väittää, että tämä ei jäänyt viimeiseksi kerraksi- miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun rentouttavalle hotellilomalle voi suunnata naapuriin..

Tulevalla viikolla tulette blogin puolelta bongailemaan useampiakin eri Tampere-vinkkejä, sillä haluan ehdottomasti jakaa teille pari eri raflavinkkiä sekä kuvia myymälöistä (ja niistä tehdyistä ostoksista!), joissa kävimme.

Suosittelen kuitenkin tsekkaamaan eilispäivän touhujamme myös Instagramista, #bloggaajatmansessa olivat vauhdissa!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Oh guys, I had a great weekend! I got a chance to go on a minivacation with other bloggers and guess what, I spent a night in a hotel in my hometown Tampere! I got to see so much more of my dear hometown and I have a few posts coming up about what you should definitely see, eat and do in Tampere- so stay tuned!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.