KUIVA KORPPU LÄHTEELLÄ

PA128379 PA128335PA128438 PA128349

Otsikko ei ole kaukana totuudesta. Mitä kylmemmäksi ilmat ovat syksyn myötä muuttuneet, sitä kutiavammaksi ja kuivemmaksi myös kasvojeni iho on muuttunut. Olen ottanut tehokäyttöön niin kasvoöljyn kuin suihkeetkin, mutta eritoten kasvojen kunnollinen puhdistaminen tuntuu kuivattavan ihoa entisestään eikä edes kosteuttavista kasvonaamioista ole ollut apua. Juuri, kun ehdin vaipua epätoivoon, hain postista kotiin paketin, joka sai minut hihkumaan riemusta.

Oli siis aika suunnata Lähteelle.

PA128380 PA128366 PA128369

Hurjan muodonmuutoksen kokenut Lumene hehkuu upeutta ja suomalaisen luonnon kauneutta. Visuaalisesti tuotesarjat on viimeistelty äärettömän tyylikkäiksi eikä näitä pulloja ja purkkeja halua piilottaa kylpyhuoneen kaappiin. Ennen kuin olin edes ottanut tuotteita käyttöön, halusin ikuistaa niistä kauniita kuvia. Pelkästään tuoteselosteet lukemalla olin nimittäin jo vakuuttunut siitä, että kädessäni on tuotteet, jotka tulevat pelastamaan tämän korpun kuivan ihon.

Ja olin oikeassa.

LÄHDE-tuotesarjan peruskivenä toimivat pohjoinen lähdevesi sekä kosteuttava ja mineraalipitoinen koivun mahla. Tuotteet hoitavat ihoa jättäen sen raikkaaksi ja kosteutetuksi- juuri sitä, mitä oma ihoni kaipasi! Sen lisäksi, että purkit ja purnukat ovat timanttisen upeita, myös sisältö on täyttä kultaa. Jos siis painiskelet samankaltaisten ongelmien kanssa kuin minä, pidä huolta siitä, että ainakin nämä kolme tuotesarjan aarretta löytyvät kylppäristäsi:

LUMENE LÄHDE Pure Arctic Miracle 3 in 1 Micellar-puhdistusvesi:

Tämä tuote joutui heti melkoiseen tulikokeeseen. Kasvoillani oli supervahva kerros pysyvää meikkivoidetta, sekä silmissä ripsaria, jota saa toisinaan hangata tosissaan irti. Vakuuttava suoritus, kun jo pelkästään kevyellä pyyhkäisyllä vanulappuun jäi suurin osa meikeistä. Tämä tuote löytyy kaupan hyllyiltä kolmessa eri koossa.

LUMENE LÄHDE Tehokosteuttava silmänympärysgeeli:

Olen jo reilun vuoden ajan pitänyt yöpöydälläni silmänympärysvoidetta, jotta muistaisin sitä säännöllisesti käyttää. Taktiikkani on toiminut ja testailujeni perusteella tämä tuote jää vakikäyttöön- minne tummat silmänaluseni ovat kadonneet?!

LUMENE LÄHDE Kosteuttava & raikastava kasvosuihke:

Tämä tuote ansaitsee miljoona sydäntä. Se seisoo tällä hetkellä työpöytäni vierellä ja pääsee käyttöön monesti päivän aikana. Kasvosuihke ei ainoastaan kosteuta, vaan myös raikastaa iltapäiväväsymyksen keskellä. Ja hei, se ei sotke meikkiä!

*Kuvissa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta.

 

PA128405PA128440

Suuria sydämiä ja raikkaita kiitoksia Lumenelle- nämä tuotteet ovat timanttisia.


Posted in and tagged , , by NOORA.