JÄÄHYVÄISET – BYE BYE BEIBIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Pirkko on pimittänyt teiltä jo hetken aikaa suurta salaisuutta, ja yllätyksenähän tämä minullekin tuli. Eräänä päivänä hän vain kertoi, että oli tehnyt suuren ja jännittävän päätöksen. Hän kaipasi kuulemma vaihtelua ja hänestä tuntui siltä, että meidän on tullut aika erota. Yksi aikakausi oli nyt tullut päätökseensä.

Niinpä hän pakkasi sutinsa, huulikiiltonsa ja hiuslakkapullonsa yhteen isoon pahvilaatikkoon ja lähti. Muuttolaatikkoa puretaan juuri kovaa vauhtia ja Pirkon uusi elämä on alkamassa.

Hän halusi näin perjantain kunniaksi tulla jättämään teille vielä jäähyväiset.

moimoipirkko

.. ja samalla Pirre toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi UUDEN BLOGIKOTINSA AVAJAISIIN ensi maanantaina! KYLLÄ! Pirkon kimpsut ja kampsut on purettu nimittäin Purkkimafian, Suomen ensimmäisen kauneusblogiportaalin puolelle ja sieltä Pirkko saa itselleen ihan ikioman blogitontin.

Pirkko on heitellyt helmikuun ajan kärrynpyöriä ja me molemmat odotamme tätä ainutlaatuista seikkailua niin innolla. Curiouser & Curiouser pysyy täällä Re:fassa siis tutulla paikallaan, mutta Pirkko virittelee juuri bannereita kohdilleen tupareita varten. Parhaiten pysyt uusissa käänteissä mukana seuraamalla Pirkon omaa Facebook-sivua ja maanantaina pääsette ensivisiitille Pirkon uuteen kotiin; luvassa on pumpulipilviä, glitteriä, Pirkon epäonnistuneita otsiksia, höpöhöpöä ja vesiväriroiskeita, koko blogi on nimittäin tarkoitus toteuttaa maalaten ja piirtäen. Ja uuden blogin puolella Pirkkoa nähdään paljon useammin kuin vain perjantaisin..

Tää on jännää, eiks ookkin?! <3

Ai mikäkö blogin nimi on? Kurkkaa täältä!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Pirkko is moving! Yeah, that’s right! She was invited to be a part of the brand new site called Purkkimafia and that’s where you will find her on Monday morning. Stay tuned!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.