VIIKONLOPUN HELMET

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kuullut, että keväisin yksi kliseisimmistä asioista mitä bloggaaja voi tehdä, on kuvailla tulppaanikimppua. Eräs lukija, jolla tosin taisi olla vähän känkkäränkkäpäivä, kertoi minulle tämän, kun julkaisin eräänä keväänä muutaman tulppaanikuvan. Ja taas mä olen tässä, julkaisemassa juttua, jossa on silmiinpistävän monta kuvaa tulppaanikimpusta. Tuo vaaleanpunainen tulppaanikimppu nyt vain sattui olemaan yksi viikonloppuni herkkupaloista, joten otan tietoisen riskin ja kliseilen hieman.

Ja jos puskat eivät kiinnosta niin älä huoli, selaa alaspäin ja ihastu jäätelö- tai kirjavinkkiini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ehkä pienimuotoinen virhe huomata Hervannan Duon Minetti-jätskipisteellä, että ”kappas, täältähän saa jätskiä mukaankin!”. Siis tuollaisiin puolen litran tai litran astioihin. Hintaa purtilolla on melkoisesti, mutta puolen litran boksiin saat valita mukaan kahta eri makua, litran purkkiin neljää. Päädyin puolikkaaseen ja ruuhkautin linjaston, kun _vain_ kahden maun valitseminen tuntui aivan järjettömän vaikealta puuhalta. Päädyin lopulta ikisuosikkiini, purkkapalloilta maistuvaan Supermaniin ja Matti sai puolikkaaseensa kermakirsikkaa. Parasta jätskiä ikinä, vain liikaa vaihtoehtoja.

Minulta kesti todella pitkään tajuta, että Kinsella on julkaissut viime syyskuussa jälleen uuden Shopaholic-pläjäyksen. Tässä teoksessa Becky Brandon seikkailee Hollywoodissa, kippistelee kuohuvaa ja stailaa julkkiksia. Ahmin viikonloppuna kirjaa jonkin verran eteenpäin, ja juonta sen enempää avaamatta voidaankin todeta, että Kinsella-faneille tämä uppoaa taatusti kuin veitsi voihin. Täydellistä höpöhöpöä niihin hetkiin, kun bloggaaja kaivautuu sinne sohvannurkkaan teekuppinsa kanssa lueskelemaan tulppaanikimppunsa ääreen… ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : The cutest things during the weekend; fresh pink tulips, a new novel from Sophie Kinsella and some Superman-icecream from Minetti.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.