IHANA PIENI OMA HETKI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kun tekee kotona paljon töitä, huomaan toisinaan helpommaksi lähteä jonnekin, kun haluan hetkeksi rentoutua ja unohtaa deadlinet tai täpötäynnä olevan kalenterin. On helpompi unohtaa duunit hetkeksi lätkämatsissa tai kasvohoidossa kuin kotona, jossa tietokone ja kännykkä ovat jatkuvasti kädenmitan päässä. Mutta silloin, kun omalle pienelle tuokiolle on aikaa vain hetki, eikä sen suurempia suunnitelmia ole energiaa tai aikaa tehdä, täytyy hieman inspiroida ja järjestää itselleen kiireetön rentoutumishetki kotona; eikä siihen välttämättä tarvita kuin hyvä kirja, poreileva jalkakylpy, joulumukillinen glögiä ja kuusessa tuikkivat valot.

Tartuin pari päivää sitten äidiltäni lainassa olevaan Kymmenen unelmaani-kirjaan ja ahmin sen kahdessa päivässä kitusiini. Tarina vei niin mukanaan, että en malttanut laskea Lori Nelson Spielmanin kirjaa lainkaan käsistäni. Kuvittelin avaavani kirjan täynnä höpöhöpöä, mutta lopulta nuoruuden haaveitaan aikuisiällä täyttävä Brett, saikin sympatiani ja hänen tarinansa sai minut ajattelemaan omaakin elämääni. Mitä haaveita on vielä toteuttamatta ja miksi? Jos kaipaat vaikkapa joulunaikaan kevyttä mutta ajatuksiaherättävää lukemista, suosittelen tarttumaan juuri tähän opukseen.

Kirja sopi täydellisesti kaveriksi myös höyryävälle kupilliselle glögiä ja suklaakeksejä. Sen lisäksi upotin jalkani pitkästä aikaa jalkakylpyyn ja uppouduin täysin tähän jouluiseen hetkeeni kuusen tuikkiessa taustalla. Ostin testiin The Body Shopilta erilaisia kylpypommeja, ja TBS:n tuoksut tuntien, halusin testata niitä jalkakylvyissä, sillä kylpyammetta en omista. Eilen jalkakylvyssä poreili Green Tea Bath Bomb, joka värjäsi veden hetkessä kirkkaanvihreäksi. Vihreän teen lehtiuutetta sisältävä kylpypommi pehmensi jalkojen kuivaa ihoa ja oli piste i:n päälle iltahetkessäni. Kylpypommeja on saatavilla monessa eri tuoksussa ja vink vink, joulun kausituoksut luumu ja päärynä löytyvät myös kylpypommivalikoimasta! Coconut Bath Bubble sen sijaan on hieman toisenlainen tuote, tämä pommi ei räjähdä, vaan värjää kevyesti kuplien kylpyvetesi siniseksi. Ps. Sen tuoksu on taivaallinen. Näitä pyydän lisää Joulupukilta.

Eikö näytäkin aika rentouttavalta, omalta pieneltä hetkeltä – puoli tuntia jalat lämpimässä vedessä, uppoutuminen kirjaan ja suklaakeksien muruja siellä ja täällä.. Täydellistä.

Ps. Mikäli sinulla on nyt pieni hetki aikaa, toivoisin kovasti, että kävisit vastaamassa tähän kyselyyn. On tärkeää kuulla palautetta brändien ja vaikuttajien välisistä yhteistyökampanjoista, jotta voimme tarjota parasta mahdollista sisältöä lukijoillemme. Lämmittäisikin sydäntä ja mieltä kovasti jos osallistuisit lyhyeen kyselyyn – ja hei, kyselyyn vastanneiden kesken suoritetaan myös arvonta! Suuren suuret kiitokset ja suukkoja!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.