HIP HIP HURRAW!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuoden paras huulirasva on löytynyt! Tiedän, että elämme vasta tammikuuta, mutta uskallan väittää, että tämän parempaa huulirasvaa ette tule tämän vuoden aikana löytämään. Ladies and gentlemen, it’s HURRAW!

Jaoin saamistani HURRAW!-huulirasvoista kuvan Instagramissa ja koska moni teistä kiinnostui niistä, haluan ehdottomasti vinkata näistä ihanuuksista myös täällä blogini puolella lisäinfon kera. Nämä huulirasvat ovat vegaanisia, niiden maut ovat 100% luonnollisia, niitä ei ole testattu eläimillä, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai keinotekoisia värejä tai makuja. Jopa pakkaukset on valmistettu vähintään 50% kierrätetystä materiaalista! Ne eivät sula taskussa ja makuvaihtoehtoja löytyy peräti 22 kappaletta. Sounds pretty good!

candc151

Testattuani viittä eri HURRAW!-makua olen aivan haltioissani. Voisin syödä tuon Chai Spice-tuubin suihini, maku on niin herkullinen, tuoksu huumaava ja kuten kaikissa näissä huulirasvoissa, koostumus on huikean hyvä. Huulirasva levittyy huulille tasaisesti ja kosteuttaa niitä pitkään. Te, jotka rakastatte Chai-teetä tai Chai-lattea, tulette rakastamaan myös tätä huulirasvaa. Runsaasti omegarasvahappoja sisältävälle Green Tea-huulirasvalle sain sanoa heipat siinä vaiheessa, kun pikkusiskoni näki sen. Pikkusisko näki, testasi ja ihastui, eikä sen jälkeen ole kuulemma muuta huulirasvaa käyttänyt.

Hedelmäinen appelsiini on mielestäni tämän joukon herkullisin tuoksultaan, mutta raikas sitruuna on myös aivan ihana. Raa’asta kaakaosta valmistettua suklaa-huulirasvaa voi sen sijaan sipaista huulille, kun herkkuhammasta alkaa kolottaa, mutta varoituksen sana teille herkkusuille, tähän jää koukkuun! ;)

Tamperelaiset voivat käyvät hankkimassa omat HURRAW!-huulirasvansa Ruohonjuuresta tai Sokokselta, tai vaihtoehtoisesti tilauksen voi laittaa menemään verkkokauppojenkin kautta. Huulirasvojen kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

Sano minun sanoneen, mutta tätä huulirasvaa testattuasi suustasi voi päästä muutama hurraa-huuto..

Psst. Huppariarvonta päättyy Facebookissa jo tänä iltana! Jos haluat tämän ihanan takin itsellesi, klik klik!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Hurraw! Hurraw! Hurraw! I love these lipbalms.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.