KIKKUROISTA KAMPAUKSEKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka emme juuri nyt eläkään keskellä kiireistä juhlakautta, tulevat varmasti helpot ja näppärästi kotonakin syntyvät kampausvinkit aina tarpeeseen. Tämän kampauksen tekoon ei tarvitse uhrata aikaa eikä hermoja, mutta lopputuloksena valmistuu kuitenkin look, jolla voi suunnata niin baanalle, töihin kuin juhliinkin. Älkääkä unohtako huulipunaa! Tyyli kuin tyyli viimeistellään punaisilla pusuhuulilla, vaikka jokainen hiuskarva ei toivottuun suuntaan osoittaisikaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän kampauksen raaka-aineiksi ei tarvitse kuin muutaman päivän ikäiset kikkurat. Kiharat ovat usein parin päivän jälkeen jo hieman lässähtäneet ja kaipaavat jonkinnäköistä ensiapua. Kampauksen teko aloitetaankin sillä, että kiharat harjataan harjalla auki. Itse käytin rakennetta luodakseni hiuksiini myös tässä vaiheessa muutaman suihkauksen Biozellin suolasuihketta (*saatu).

Tein jakauksen toiselle puolen päätä sormin (käytä kampaa jos haluat tarkemman lopputuloksen) ja aloin letittää hiuksiani poimien sotkuista palmikkoa koko matkalta takaraivolle asti. Kiinnitin palmikon parin pinnin avulla.

???????????????????????????????OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etuhiukset saa näppärästi kiinnitettyä pinnillä, eivätkä hurmauskiharat valu tällöin silmille. Kampaukseen kannattaa suihkia vielä hieman hiuslakkaa pysyvyyden takaamiseksi. Jos latvat ovat osittain makuusi liian suoristuneet, tartu kiharrinpuikkoon ja kiharra latvat käden käänteessä. Toispuolisiin kampauksiin voi tuoda hieman lisämaustetta myös erilaisin asustein. Näyttävä korvis palmikoidulla puolella tuo katseenvangitsijan tyyliisi ja mitä säihkyvämpi korvis, sitä juhlavammalta kampauksesikin näyttää.

Mitäs tykkäätte?

10899177_755207237905308_1595251838_n

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Bad-hair-day? Old curls? Maybe this tutorial can save your day someday!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.