NUKKUMAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

candc151

|| PUSSILAKANA 20,00  ILVESTYYNYLIINA 6,00  HUOPA 17,00  MATTO 19,95 ||

Olemme asuneet viihtyisässä kaksiossamme nyt jo peräti kolmen vuoden ajan. Tuona aikana on olohuoneemme sisustus vaihtunut kerran jos toisenkin, mutta kodissamme on yksi huone, joka on pysynyt vuodesta toiseen ennallaan – makuuhuoneemme.

Kun muutimme uuteen kotiin, ostin makuuhuoneeseen Vallilan Kelohonka-verhot lilansävyssä. Verhoissa on näyttävä printti, mutta en ole ehtinyt vielä kyllästyä niihin. Päinvastoin. Tykästyn niihin päivä päivältä enemmän. Nyt tuli kuitenkin vihdoin aika ostaa myös uusia tekstiilejä uuden vuoden kunniaksi makkaria ilahduttamaan.

Sävyt pysyvät edelleen harmaina (kuten aiemminkin), mutta erilaisten tekstuurien avulla kotiin tuodaan ripaus ilmettä ja lämpöä, röyhelöitä ja pehmeyttä. H&M Homesta löytyi kaikki tarvittava. Mattoa lukuunottamatta ostin kaiken alepuolelta. Matto oli muuten huikean ihana löytö tälläiselle käsityöläiselle. Painokuvioisessa puuvillamatossa on valokuvaprintti, joka saa pinnan näyttämään paksulta neulokselta.

Eikö näytäkin pehmoiselta? Ihanaa, että alejen aikaan raaskii kotiakin laittaa kuntoon!

 … ja ihan tylsimyksiksi ei kaiken harmauden keskellä ruveta. Ilvestyynyliinat olivat must-have. Ihan vaan senkin vuoksi, että kenellekään ei jää epäselväksi mitä lätkäjoukkuetta me kannatetaan.

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : New year, new look for our bedroom. Looking cozy and comfortable, right?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.