PEHMEITÄ KOTI-ILTOJA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Koti-illat. Ihan parasta.

Me ollaan tällä viikolla Epun kanssa paljon kaksin kotosalla ja illat kuluvat sohvalla möllötellen ja lueskellen. Viihdyn hirveän hyvin kotona ja usein työpäivän jälkeen arki-illan aktiviteetiksi riittääkin se, että käyn Epun kanssa lenkillä. Työpäivän jälkeen kiskasenkin usein verkkarit jalkaan ja nostan hiukset sotkunutturalle päälaelle. Meikitkin poistan jo monesti tässä vaiheessa, että ihokin saa hengähtää. Kaapistani löytyykin melkoinen läjä kotivaatteita juuri tälläisiä rentoja iltoja varten. Rennoissa lookeissa on ihana olla vaan ja hengailla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUPPARI / SWEATER ROSEWE.COM (*blogin kautta saatu)  T-PAITA / T-SHIRT H&M  LEGGINSSIT / LEGGINGS CITYMARKET  SUKAT / SOCKS FROM LONDON

Lempparikotiasuuni kuuluvatkin usein himahousut ja t-paidat, mutta talvisin pitää päälle vetää myös jotakin lämmintä, joten monesti asuuni kuuluvat myös mummun tekemät villasukat ja hupparit. Rosewe.com lähetti minulle kirkuvan punaisen ja maailman pehmoisimman hupparitakin lahjaksi, ja tässä takissa on nyt tullut hengailtua ilta jos toinenkin. Pehmeän karvavuoren ansiosta, myös Eppu viihtyy hyvin tämän takin kainalossa ja itse olen onnellinen siitä, että vaatekaappiini saatiin nyt taas ripaus väriä!

Ai niin, jos haluat myös itsellesi tälläisen hupparin, klik tästä ja osallistu samanlaisen takin (ONESIZE) arvontaan blogini Facebook-ryhmässä. Joku voittaa siis pian pehmeän takin omia koti-iltojaan ilahduttamaan! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt on unohdettava kotirentoilu hetkeksi ja suunnattava töihin! Ihan mahtavaa tiistaipäivää kaikille kotihiirille ja työmyyrille. Pitäkää mukava päivä!

IN ENGLISH : Me and my little buddy Eppu the Dog spent a cozy evening yesterday at home and while relaxing, it’s important to me, that my homewear is comfortable and chic. I received a beautiful gift from Rosewe.com. That gorgeous red coat is perfect for the cozy evenings at home; it’s warm and so comfortable! If you want to win a coat like this, enter my blog’s Facebook-page and like the picture above! The giveaway’s winner will be announced on Thursday evening. Good luck guys!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.