TEEKUPISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viidestä kupillisesta se lähti, nyt päivän aikana kuluu enää kaksi kupillista kahvia. Loppuvuodesta huomasin litkiväni päivän aikana kahvia niin paljon, että kahvinkulutuksessa ei ollut enää mitään järkeä. Aamukahvi kotona, toinen aamukahvi kahvitauolla, kolmas ruokatunnilla, neljäs iltapäiväkahvilla ja viides vielä kotona. Kroppa alkoi tottua melkoiseen kofeiiniannostukseen ja huomasin kärsiväni päänsäryistä, jos jostain syystä jätin kupillisenkaan juomatta. Tällä hetkellä kahvitottumukseni ovat muuttuneet kokonaan. Aamukahvi ja iltapäiväkahvi riittävät.

Jotain lämmintä on kuitenkin ihana juoda tauoilla ja pitkän päivän jälkeen. Tea it is! Olen viimeisen puolen vuoden aikana rakastunut päätä pahkaa vihreisiin teemakuihin ja kiitos Joulupukin, teeharrastukseni jatkuu uusiin makuihin tutustuen. Näistä kahdesta uudesta suosikista halusin vinkata myös teille.

Ensinnäkin, tuo Roosalta saamani Indiskan teekuppi on kuppi, jota ei halua kätkeä astiakaappiin. Se on valtava amme, mutta täydellinen aamuteekuppi. Ja värikuvassa vielä upeampi.

Mutta mitäs sinne kuppiin sitten laittaisi? Testatkaapa Forsmanin vihreää jasminteetä. Tämä maistuu ihanalta ja sen ainesosien kerrotaan lieventävän stressiä ja rauhoittavan. Tätä teetä juonkin usein iltaisin. Tiesittekö, että Indiskassa myydään myös teetä? Berry Delight on uusista teelemppareistani se herkullisin. Tämä vihreä tee sisältää niin auringonkukista kuin mansikoistakin saatuja raaka-aineita ja maultaan se on kesäisen marjaisa ja herkullinen. Tämä tee sopii esimerkiksi iltapäivän teetauolle, kun kaipaat vielä extraenergiaa loppupäivää varten.

Mutta kertokaahan te millaisiin uusiin ja herkullisiin teemakuihin olette törmänneet? Vai löytyykö ruutujen toiselta puolen vain kahvikissoja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : It’s time for a cup of tea! Here are some of my new tea-favourites. These green teas from Forsman and Indiska are so yummy, they both have so many flavors and thanks to them, I don’t have to drink so much coffee anymore. Which tea is your favourite?


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.