10 X VAIN KOIRAJUTUT

P2046985 P2046954


MEKKO IVANA HELSINKI  LEGGARIT TOKMANNI TOSSUKAT MUORIN TEKEMÄT


P2046980P2047008

Eppu, tuo rakas ja pörröinen 8-vuotias karvattoman kiinanharjakoiran ja kääpiöpinserin sekoituksemme oli kuluneella viikolla yhden vuorokauden poissa kotoa. Jo siinä ajassa sitä jälleen huomasi kuinka koti tuntuukaan tyhjältä ilman koiraa. Hei sinä koiraihminen siellä, allekirjoitatko nämä jutut?

Koirasi pitää sinut liikkeessä. Se on paras personal trainer ikinä, eikä se anna laiskamadolle armoa, vaikka pakkaslukemat kipuaisivat hurjiin lukemiin tai talviviima vihmoisi aivotkin jäähän. Ulos on lähdettävä, kolme kertaa päivässä. Liikettä niveliin! 

Koiraihminen on koiraihminen elokuviakin katsellessaan. Marley & Me on kamalin elokuva ikinä ja viimeksi itkin katsellessani lastenelokuvaa, jossa Epun näköinen koira jäi auton alle (itkin niin lujaa, että Mattikin tuli ihan tarkastamaan olenko ok..). Sen verran minulta löytyy itsesuojeluvaistoa, että Hachikoa en ole ikinä katsonut (..enkä katso).

P2046995 P2046943 P2046956

Eppu oli päivän poissa ja minä olin aivan hukassa, kun kellonajoilla ei ollutkaan niin väliä. Yleensä kotiin kiirehditään suoraan töistä viemään koiraa eikä arki-illoiksi sovita paljon menoja, jotta koiran ei tarvitse olla niin paljon yksin kotona. Aamullakin oli outo olo, kun minut herättikin herätyskello eikä mahan päälle pomppaava, aamupalaa pyytävä koira.

Keittiön lattiallekin kerääntyi poikkeuksellisen paljon murusia Epun poissaollessa.

Ja sepäs vasta outoa olikin, kun leluja ei tarvinnutkaan kerätä viittä kertaa päivässä takaisin lelukoriin!

Ja kylläpäs nukuinkin levottomasti, kun kainalossa tai jalkojen vieressä ei tuhissutkaan lämmin Eppuli. Meillä OLI Matin kanssa diili, että pentua ei opeteta nukkumaan sängyssä, mutta jo-ta-kin tapahtui, kun Matti oli reissussa viikon ja minä menin ja hellyin Epun nappisilmille. My bad!

Muita huomioita: Tyhjiä kakkapusseja löytyy jokaisen takin taskusta (taisinpa töihin lähtiessäni napata automaattisesti yhden lisää taskuuni kuin olisin koiralenkille lähtenyt) + todella outoa tulla kotiin, kun kukaan ei kipitäkään tervehtimään.

Kiva, että pörriäinen on taas kotona. Kukapa sitä nyt ilman parasta kaveriaan kauaa viihtyisi?

P2047002 P2047015


Posted in and tagged , , , by NOORA.