KORUHARAKAN ALEHUPS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Minusta on tullut todella harkitseva aleshoppailija. En kanna enää kotiin kassikaupalla alevaatteita ketjuliikkeiden alerekeistä, vaan ostan harkiten. Punnitsen ostopäätöstäni ja mietin pitkään ennen kuin teen hankintoja. Heräteostoksia teen enää harvoin. Kun kulutustottumukset ovat muuttuneet näinkin radikaalisti muutaman viime vuoden aikana, sitä saattaa kokea vähän huonoa omaatuntoakin, kun postimies yhtäkkiä kantaakin kotiin jotakin tälläistä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

|  KELLO / WATCH GUESS Wildcat  |

Voihan pantteri sentään! Sen lisäksi, että ostan vähemmän kuin aiemmin, pyrin hankkimaan vain tuotteita, jotka istuvat tyyliini, ovat melko klassisia ja ajattomia ja jopa neutraaleja. Millä tavoin säihkyvä blingblingkello nyt sitten sopii tuohon kaavaan? Ei mitenkään, mutta tämän kissanaisen oli tuo saatava. Jokin siinä huusi nimeäni ja nyt tuo järjettömän päheä kello koristaa rannettani. Ja kyllä tässäkin järjenhiven oli mukana. Kello maksoi nyt alle yhden kolmasosan siitä, mikä sen ovh oli. Seli seli.

Tämä ja se ponineule ovat kyllä tämän vuoden huikeimmat heräteostokset. Ja tosi klassisia molemmat. Hyvä Noora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Its my grrrlicious new watch from Guess. It’s so bling.


Posted in muoti and tagged by NOORA.