PÄIVÄNI ALIISAN MUMMONA

P1226721P1226741 P1226708

Hei, hei, heeei, ettehän ole unohtaneet tätä arvontaa? Osallistumisaika päättyy jo parin tunnin kuluttua, joten nyt hop, hop ja hop!


PUSERO UHANA DESIGN   TOPPI ZARA   FARKUT ZARA   VILLASUKAT MUORIN KUTIMELTA   KORVAKORUT PIETAMO (*blogin kautta saatu)


Meillä on ollut Epun kanssa vauhdikas sunnuntai. On siivottu, pyykätty ja laitettu ruokaa, leikitty ja otettu valokuvia, ihasteltu eilisiä löytöjä ja toinen meistä on juonut ainakin pannullisen kahvia. Eppu on toiminut erinomaisena työnjohtajana sohvan nurkassa ja vaivautunut nostamaan korviaan vain siinä tapauksessa, jos pölyrättini on uhkaavasti lähestynyt hänen ylhäisyyttään. Ruuanlaiton ajaksi Epistä saa kyllä aina kaverin. Onhan sitä nyt vahdittava jos leikkuulaudalta vaikka tipahtaisi jotakin herkullista lattialle.

Saimme hommat juuri sopivasti tehtyä, kun ovi kolahti ja Matti palasi Helsingistä kotiin. Nyt pojat voivat suunnata lenkille ja minä uppoudun töiden pariin ja katoan työhuoneeseeni illaksi. Kiva fiilis, kun viikonloppuna on saanut paljon aikaiseksi niin kotihommien kuin töidenkin saralla. Uusi viikko on mukava aloittaa ”puhtaalta pöydältä”, kun takaraivossa eivät kolkuttele rästihommat.

P1226728 P1226745 P1226692

Syytän tehokkuudestani supernutturakampausta, jonka väkersin aamulla hiuksiini. Tästä kampauksesta huokuivat vahvat Aliisan mummo-fiilikset (siis Muumeista, tiedättehän?). Sunnuntaikampauksen ei tarvitse olla niin justiinsa ja pesua kaipaaviin hiuksiin tämä look syntyi näppärästi kuivashampoon ja parin pompulan avulla. Päivän mittaan hurmauskiharoita karkaili nutturoista yksi jos toinenkin, mutta haittaneeko tuo — kampauksesta tuli mielestäni vain entistä hauskempi! Nuttura ei missään nimessä saa olla liian kireällä sunnuntaina, vai mitä? ;)

Kovasti jo toivoitte eilisen postaukseni jälkeen kuvia Uhanan ystävämyynneiltä ostamistani aarteista ja voin kertoa, että päälläni on näissä kuvissa löytöjen löytö. Tämä harmaa college on uniikki prototyyppi ja nyt, oi nyt, se on minun vaatekaapissani! Jotenkin todella spesiaali fiilis, kun tietää, että kenelläkään muulla ei tällaista paitaa ole. Ja sama juttu niin Pietamolta saamieni korvisten kuin muorin tekemien villasukkienkin kanssa, ne ovat ainutlaatuisen spesiaaleja.

Mutta nyt, niiden töiden kimppuun, sunnuntaisuukkoja kaikille! <3

P1226819 P1226717

*Seinillä näkyvät julisteet saatu/ Desenio.


Posted in and tagged , , by NOORA.