NOORAN & MATIN UUDENVUODENLUPAUKSET

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istuimme vuoden ensimmäisenä päivänä rinnakkain sohvalla ja aloimme jutella uudenvuodenlupauksista. Koska Matti kertoi, että hän ei ole ikinä sellaisia tehnyt enkä itsekään rakettien paukkuessa ole koskaan lupauksia heittänyt ilmoille, päätimme yhdessätuumin raapustaa lupauksia tälle vuodelle kansien väliin.

Ensi vuonna tähän aikaan elämmekin sitten jänniä hetkiä, kun selviää onko lupauksia pidetty..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensinnäkin, mä lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että tämän vuoden aikana raahaan itseni vaikka väkisin hammaslääkäriin. Jokin siinä paikassa nostaa välittömästi vilunväreet esiin ja tapoihini kuuluukin vältellä hammaslääkäriä viimeiseen asti. Matti oli niin vaikuttunut tästä rohkeasta lupauksestani, että päätti napata sen omaankin listaansa.

Yksi lupauksistani koski onnellisuutta. Teen kaikkeni, että olisin tänä(kin) vuonna onnellinen. Olen hirveän kova stressaamaan asioista ja kannan usein muidenkin huolia harteillani. Jotta olisin onnellinen, mun täytyy siis opetella myös rentoutumaan. Lupasin hankkia itselleni uuden pokkarin joka kuukausi, sillä kirjaa lukiessa en ehdi murehtimaan tai märehtimään, vaan keskityn siihen, että aivot saavat olla narikassa edes hetken. Matinkin listasta löytyi samankaltainen kohta, sillä Matti lupasi tänä vuonna hymyillä enemmän! Ihana lupaus, vaikkei kanssani mikään mörökölli kyllä tälläkään hetkellä asu. Mutta toisaalta jos hampaat on ensin laittanut kuntoon h-lääkärissä niin kyllä sitten kelpaakin hymyillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä lupaan opetella myös (kelien salliessa) kunnolla kesällä uimaan ja lupaan ottaa vuoden aikana ainakin pariin sellaiseen frendiin yhteyttä, joiden kanssa yhteydenpito on jäänyt ajanpuutteen vuoksi vähemmälle. Siinä samalla aion pitää huolen myös siitä, että Matti pitää kiinni lupauksestaan nro 2. Tänä vuonna tullaankin näkemään blogin puolella ilmeisesti paljon asukuvia..

Ai mitäkö Eppu lupasi? Se jääköön arvoitukseksi.

IN ENGLISH : It was time to write down some New Year’s Resolutions. Oh boy, let’s see how this goes. One of my resolutions was to go and see the dentist. Yeah right.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.