PERJANTAIPIRKKO #68

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

PIRKKO

Vaikka eletään jo vuoden toista päivää, halusi Pirkkokin tulla toivottelemaan teille hyvät uudet vuodet. Meillä Pirkon kanssa on takana melkoinen vuosi; mukaan mahtui niin ehdokkuus Blog Awardseissa kuin keskustelua mammapalstoillakin, unohtamatta kaikkia niitä upeita kommentteja, joita TE olette Pirkkoihin käyneet jättämässä. Pirkko onkin otettu kaikesta saamastaan huomiosta, ja haluaa heitellä ylävitosia jokaisen ystävänsä kanssa.

Vuosi alkaa jälleen puhtaalta paperilta. Varsinkin, kun kyse on Pirkosta. Pirkko haluaa kehittyä ja kasvaa maailman mukana ja sen vuoksi Pirkko ilmestyykin ruutuun seuraavan kerran vasta jonkin ajan kuluttua. Hän vetäytyy hetkeksi miettimään uusia kujeita työpöydän laatikkoon ja palaa talvilomansa jälkeen ruutuun entistä Pirkompana.

Vi ses!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

10890602_767359386651108_1103543296_n


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.