SAITURIN LAUANTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun astuin eilen ulos Tampereen Teatterista, jouduin hetken miettimään, että näenkö unta vaiko olenko ihan oikeasti niin idyllisessä maisemassa. Takana oli parituntinen Saiturin Joulun parissa ja astuessamme ulos teatterin ovista, silmiemme edessä avautui jouluinen maisema ihanine jouluvaloineen Tampereen Joulutorille. Ilmassa hipsi lunta, ihan sellaista kuin elokuvissa, ja päivä oli vaihtunut jo hämäräksi illaksi. Se joulufiilis iski vasten kasvoja nyt niin vahvasti, että turha sitä on kaiketi pakoonkaan juosta..

Saiturin Joulu oli IHANA. Jos jokainen näytös ei olisi loppuunmyyty, suosittelisin sitä ihan jokaiselle joulumieltään etsivälle ja Ilkka Heiskaselle on pakko antaa myös näin virtuaalisesti aplodit suorituksestaan. Näytös oli huikea. Illalla paketoin vielä viimeiset joululahjat paketteihin, vedin taas jouluöverit pipareista ja katsoin vielä Saiturin Joulun tv:stäkin. Alan olla jo sitä mieltä, että Pukki saisi astella ovesta sisään, mutta vielä pitäisi joulumoodilta vaihtaa arkivaihteelle pariksi päiväksi, sillä maanantaina ja tiistaina paiskitaan töitä. Tämä viikonloppu on kuitenkin ollut hyvä osoitus siitä, että joulu on kaiken sen hehkuttamisen arvoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen oli muitakin syitä hymyyn. Rakas ystäväni Kirsi laittoi eilen kutrini kuntoon, kun istahdin heti aamusella Blinkin penkkiin. Näppärästi tuo ihana mimmi väkersi minulle myös suoristusrautakiharat, jotka kestivät aamusta iltaan niin ärsyttävän hyvin, että aion nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja opetella ne itsekin tekemään. Miten se toisilta voikaan käydä niin helposti, mutta itse menetän hermoni jo ensimmäisen kikkuran kohdalla?

FARKUT / JEANS VERO MODA  KENGÄT / SHOES CORVARI SHOES (*blogin kautta saatu/ TUU-LI DESIGN)  NEULE / SWEATER GINA TRICOT  LAUKKU / BAG GUESS*  TAKKI / JACKET BIKBOK  KAULAKORU / NECKLACE HERKKUSUUKORUT*  HUIVI / SCARF GINA TRICOT

Kiharat hulmuten kävimme eilen Matin kanssa myös treffeillä ja löysimme niin makeen treffipaikan, että kerron siitä teillekin vielä illalla lisää. Nyt kuitenkin suuntaan kohti sunnuntaita! Leipokaa tänään paljon pipareita! <3

IN ENGLISH : I had a great day yesterday! I went to see my dear friend Kirsi who, once again, made my hair look perfect, and I also had a date with my boyfriend. After a delicious lunch it was time to go and see a play in Tampereen Teatteri and it was AMAZING. I’m so ready for Christmas now! What do you think of my Saturday look?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.